Σε τρεις συλλήψεις, για το αιματηρό επεισόδιο στο Μαρούσι, με απολογισμό έναν 23χρονο νεκρό, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο MEGA (Live News) ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», εις βάρος των συλληφθέντων έχει σχηματιστεί δικογραφία. Πρόκειται για δύο άτομα που είχαν τραυματιστεί κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται να προχωρήσει και στη σύλληψη τετάρτου ατόμου.

Ο δράστης της συμπλοκής εξακολουθεί να αναζητείται, με πληροφορίες να αναφέρουν πως είναι σεσημασμένος, καθώς στο παρελθόν είχε συλληφθεί ακόμη δύο φορές για κατοχή μαχαιριού.

Το χρονικό

Θύμα της επίθεσης ήταν ένας 23χρονος που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στο λαιμό, ενώ τραυματίστηκαν ένας 26χρονος φαντάρος και ένας 23χρονος. Ο φαντάρος ήταν στην παρέα του δράστη, ενώ ο άλλος τραυματίας είναι από την πλευρά του θύματος.

Αφορμή της συμπλοκής ήταν ότι ένας από τους εμπλεκόμενους, άγνωστο ακόμα ποιος, φέρεται να είπε: «Κάνε πιο πέρα, με κοίταξες στραβά». Ο δράστης φέρεται να ήταν μέσα στο κλαμπ και όσο διασκέδαζε, λογόφερε για ασήμαντη αφορμή με ένα άλλο άτομο. Το άτομο αυτό, λίγο αργότερα, έφυγε και επέστρεψε στο μαγαζί έχοντας ως ενίσχυση το 23χρονο θύμα, το οποίο δεν ήταν μέχρι εκείνη τη στιγμή στον χώρο.

Έπειτα ο δράστης, βγήκε με την παρέα του έξω όπου ξεκίνησε η φονική συμπλοκή. Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ο 23χρονος έβγαλε το όπλο που είχε στη ζώνη του και αποπειράθηκε να πυροβολήσει. Ωστόσο, το όπλο φέρεται να μπλόκαρε με αποτέλεσμα το παραλίγο θύμα να γίνει θύτης και να καρφώσει το μαχαίρι στον λαιμό του 23χρονου αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στο έδαφος.

Παράλληλα, κατά το περιστατικό, τραυματίστηκε κι ένας 26χρονος ο οποίος φέρει τραύμα στην κοιλιακή χώρα αλλά και ένα ακόμη άτομο το οποίο νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός φέρνοντας ελαφρύ τραύμα από μαχαίρι στην πλάτη.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑντιδρά ο Γιαννακόπουλος για τους οπαδούς της Μακάμπι: «Ελπίζω η Ευρωλίγκα να κάνει ό,τι πρέπει»-Πέταξε για Βελιγράδι
Επόμενο άρθροΑίτημα ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή: Να κληθεί η Κεραμέως σε ακρόαση για το «email gate» και τη διάρρηξη στο ΥΠΕΣ