Το δικό του μήνυμα θέλει να στείλει ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του  in έχει επιλέξει ως προορισμό για το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα το Καστελόριζο.

Ο Δένδιας αναμένεται – πλην απροόπτου – να κάνει Ανάσταση και να περάσει την Κυριακή του Πάσχα στο ακριτικό νησί, ενώ κατά την παραμονή του αναμένεται να επισκεφθεί και μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας βρέθηκε και τις προηγούμενες μέρες και πιο συγκεκριμένα την Μεγάλη Τετάρτη και τη Μεγάλη Πέμπτη σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Οι επισκέψεις της Μεγάλης Εβδομάδας

Πιο συγκεκριμένα ο Δένδιας την Μεγάλη Τετάρτη  συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Δημήτριο Χούπη και τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Γεώργιο Κωστίδη, επίσκεψη στην Κω αλλά και τα Επιτηρητικά Φυλάκια Αγαθονησίου, Φαρμακονησίου και Καλολίμνου του Στρατού Ξηράς.

Ενώ την Μεγάλη Πέμπτη ο Δένδιας συνέχισε τις επισκέψεις του σε νησιά των Δωδεκανήσων στο Επιτηρητικό Φυλάκιο του Στρατού Ξηράς στην Ψέριμο, συνέχισε πηγαίνοντας στην Ιερά Μονή Ιωάννου Θεολόγου στην Πάτμο, όπου παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία,  και παρέστη στην Ακολουθία του Νιπτήρος και τέλος μετέβη στους Λειψούς.

Στις δηλώσεις του από την Πάτμο ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε ιδιαίτερη αναφορά «στους ακρίτες που φυλάττουν τα όρια της ανατολικής πλευράς της Πατρίδας μας, τα όρια της εθνικής μας κυριαρχίας». Έστειλε δε μήνυμα πως πρέπει να «θυμόμαστε πάντα ότι οι ακρίτες μας αγρυπνούν για την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Πατρίδας μας».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠάσχα: Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων – Με κάθε μέσο η φυγή, γεμάτα αναχωρούν τα πλοία
Επόμενο άρθροΤροχαίο στην Πειραιώς: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 5χρονος που παρασύρθηκε από ΙΧ