Ο έρωτας της Τάνιας Μπρεάζου και του Γιώργου Αμούτζα δεν κρύβεται και φτάνει έως την πατρίδα της τραγουδίστριας, την Ρουμανία!

Ο γνωστός ηθοποιός που έλαβε μέρος στο σόου J2US γνωρίστηκε με την Τάνια Μπρεάζου, με την οποία είναι ζευγάρι στο J2US και όπως φαίνεται είναι και στην πραγματική ζωή. Ο Γιώργος Αμούτζας βρίσκεται στην Ρουμανία, την χώρα καταγωγής της τραγουδίστριας για λίγες μέρες χαλάρωσης μέσα στις διακοπές του Πάσχα.

Τόσο ο Γιώργος Αμούτζας όσο και η Τάνια Μπρεάζου πολύ συχνά μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media δημοσιεύουν στιγμιότυπα από τις εξόδους και τις αποδράσεις τους, στα οποία αποτυπώνεται το πόσο απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου.

Αυτή η επίσκεψη στην πατρίδα της γνωστής τραγουδίστριας δεν είναι η πρώτη αφού το ζευγάρι επισκέφθηκε ξανά την Ρουμανία πριν σχεδόν ένα μήνα, όταν ακόμη η σχέση τους ήταν απλώς μία φήμη. 


Η Τάνια Μπρεάζου και ο Γιώργος Αμούτζας δεν έχουν κάνει καμία δημόσια δήλωση αναφορικά με τη σχέση τους, κρατώντας τις λεπτομέρειες για την προσωπική τους ζωή μακριά από την δημοσιότητα. 

To άρθρο Γιώργος Αμούτζας και Τάνια Μπρεάζου κάνουν Πάσχα και ζουν τον έρωτά τους στην Ρουμανία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜεταρρύθμιση της στρατιωτικής ανώτατης εκπαίδευσης προωθεί το υπουργείο Εθνικής Άμυνας
Επόμενο άρθροΤροχαίο στη Βούλα: Δύο μηχανές παρέσυραν τη γυναίκα που σκοτώθηκε – Αναζητείται ο οδηγός της πρώτης