Σε τραγωδία εξελίχθηκε η υπόθεση εξαφάνισης του 43χρονου, Νίκου Καραπουναρλίδη που αγνοούνταν από τις 18 Απριλίου από την περιοχή Μακροχωρίου Βέροιας.

Ο 43χρονος το πρωινό εκείνης της Πέμπτης έφυγε από το σπίτι του για να πάει στη δουλειά του και δεν επέστρεψε.

Δυστυχώς, δύο εβδομάδες μετά, εντοπίστηκε νεκρός σε κανάλι στην περιοχή της Χαλκηδόνας, στη Θεσσαλονίκη.

Άμεσα ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Αρχές και ταυτοποιήθηκε η σορός του, ενώ τα αίτια του θανάτου διερευνώνται.

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού:

Η αναζήτηση του Καραπουναρλίδη Νικολάου, 43 ετών, είχε τραγική κατάληξη, καθώς σήμερα, 2 Μαΐου 2024, εντοπίστηκε νεκρός σε κανάλι στην περιοχή της Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης από γεωργό. Άμεσα ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Αρχές και ταυτοποιήθηκε η σορός του. Τα αίτια του θανάτου διερευνώνται από τις Αρχές.

«Την Πέμπτη το πρωί σηκώθηκε, έφυγε για τη δουλειά του, περιμένω το μεσημέρι να έρθει ο Νίκος, δεν ήρθε. Δεν ήρθε και το βράδυ»

Να θυμίσουμε ότι ο Καραπουναρλίδης Νικόλαος είχε εξαφανιστεί στις 18 Απριλίου 2024, από την περιοχή του Μακροχωρίου Βέροιας. Το Χαμόγελο του Παιδιού είχε ενημερωθεί στις 22/04/24, για την εξαφάνιση του και προχώρησε την ίδια ημέρα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Missing Alert Hellas.

Το Χαμόγελο του Παιδιού θέλει να εκφράσει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του και θα βρίσκεται κοντά τους για οτιδήποτε χρειαστεί.

Στα 40χλμ. από το χωριό του το τελευταίο σήμα στο κινητό του

«Την Πέμπτη το πρωί σηκώθηκε, έφυγε για τη δουλειά του, περιμένω το μεσημέρι να έρθει ο Νίκος, δεν ήρθε. Δεν ήρθε και το βράδυ. Και από τότε περιμένω, περιμένω», ανέφερε η μητέρα του τις προηγούμενες ημέρες στο Live News, απευθύνοντας έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

Ο Νίκος έφυγε με το αστικό λεωφορείο, όπως κάθε μέρα. Μαζί του είχε πάρει όλα τα απαραίτητα προσωπικά του αντικείμενα. Η μητέρα τηλεφώνησε στη δουλειά του και της είπαν πως ο γιος της αποχώρισε νωρίτερα. Τότε απευθύνθηκε στις Αρχές.

«Λέω βοηθήστε, έχασα το παλικάρι μου. Το κινητό του έδειξε σήμα στην Χαλκηδόνα το Σάββατο. Το κινητό χτυπούσε μέχρι την Παρασκευή το βράδυ, παίρναμε συνέχεια», τόνισε.

Η κάμερα του LIVE NEWS βρέθηκε στην περιοχή, που ο 43χρονος φέρεται να πέρασε μετά την εξαφάνισή του.

Για τελευταία φορά το κινητό του 43χρονου φαίνεται πως εξέπνευσε σήμα στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκηδόνας περίπου 40χλμ από το χωριό του. Όμως, παρέμενε άφαντος.

Η μητέρα του 43χρονου είχε καταλάβει από το προηγούμενο βράδυ πως κάτι απασχολούσε τον γιο της.

«Δεν κοιμήθηκε όλη νύχτα. Ήταν σε υπερένταση ο Νίκος. Φιλότιμο, να βοηθάει, να κάνει, εδώ η γειτονιά χρόνια παράπονο κανένας δεν έχει. Όποιος ξέρει και βλέπει τον Νίκο ας πάρει ένα τηλέφωνο», αποκάλυψε.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροEconomist: Η μετανάστευση αυξάνεται προκαλώντας μεγάλες οικονομικές συνέπειες
Επόμενο άρθροΑνδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης κατάφερε να μας κάνει πρωταθλητές της ακρίβειας