«Πάσχα στο χωριό» θα κάνει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Και πιο συγκεκριμένα στο νομό από τον οποίο κατάγεται τη Φθιώτιδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του in ο Κουτσούμπας πιθανότατα θα σουβλίσει αρνί στο Θεολόγο την Κυριακή του Πάσχα αλλά θα κάνει τις μέρες αυτές και μία βόλτα στη Λαμία. «Την ωραιότερη πόλη της Ελλάδας», όπως συνηθίζει να λέει για την γενέτειρα του.

Άγνωστο αν θα καταφέρει να κάνει και μία στάση στη Λιβαδειά, την πόλη της γυναίκας του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην παρέα του Δημήτρη Κουτσούμπα στο Θεολόγο είναι και αρκετοί εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ, με το ΓΓ του ΚΚΕ να έχει βρίσκεται σταθερά στο πλευρό τους για τις διεκδικήσεις τους.

Στη μάχη των ευρωεκλογών

Ο ΓΓ του ΚΚΕ άλλωστε το τελευταίο διάστημα έχει ανεβάσει ρυθμούς με περιοδείες στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, ενόψει των Ευρωεκλογών.

Τρεις μέρες με θέα τη θάλασσα, φίλους και χαλάρωση, δεν είναι αρκετές αλλά μπορούν να γεμίσουν «μπαταρίες». Πάντα με εφημερίδες, βιβλία και το κινητό ανά χείρας για να παρακολουθεί τις ειδήσεις στις ιστοσελίδες.

Το προηγούμενο διάστημα ο Κουτσούμπας ταξίδεψε σε Κύπρο, ΗΠΑ, Καναδά, ενώ τη βδομάδα μετά το Πάσχα θα βρεθεί στη Γερμανία, με την περιοδεία του να έχει αφετηρία το Μόναχο.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕνδοοικογενειακή βία: Έξι συλλήψεις σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας
Επόμενο άρθροΤο έθιμο πήγε… στραβά στην Κέρκυρα: Της έπεσε κατά λάθος ο μπότης στο κεφάλι