Στην Αλβανία αναμένεται να βρεθεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης την Πέμπτη 9 Μαΐου, μετά την περιοδεία του στην Ήπειρο.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα επισκεφθεί περιοχές της Βορείου Ηπείρου, όπου θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με παράγοντες της ελληνικής μειονότητας και να συζητήσει μαζί τους τα προβλήματα που τους απασχολούν. Παράλληλα θα βρεθεί σε μνημείο του Αγώνα του 1940 στο Αλβανικό Μέτωπο.

Ανάλογο κάλεσμα πραγματοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ να πραγματοποιήσουν τα μέλη και τα στελέχη του σε ολόκληρη τη χώρα, σε μνημεία αντίστασης.

Σημειώνεται ότι το ακριβές πρόγραμμα της επίσκεψης ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, με ερωτηματικό να παραμένει κατά πόσο ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκεφθεί τη Χιμάρα.

Υπενθυμίζεται ότι η Χιμάρα έχει βρεθεί στο επίκεντρο των ελληνοαλβανικών σχέσεων μετά τη φυλάκιση του εκλεγμένου δημάρχου της πόλης Φρέντι Μπελέρη, ενώ ο ίδιος κατήλθε ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ.

Επίσκεψη Αυγέρη

Δεν είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στη Βόρεια Ήπειρο, καθώς πριν λίγες ημέρες βρέθηκε εκεί η πρώην εκπρόσωπος Τύπου και υποψήφια ευρωβουλεύτρια Δώρα Αυγέρη.

Η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, το Μεγάλο Σάββατο βρέθηκε στο ορεινά χωριά της Δρόπολης, στην Κοσοβίτσα, στον Λόγγο, στη Σωτήρα και στη Δερβιτσάνη, ανοίγοντας… τον δρόμο για την επίσκεψη Κασσελάκη στην περιοχή.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναμένεται να συναντηθεί με τον δήμαρχο Δρόπολης Δημήτρη Τόλη περίπου στις 10:00 στο δημοτικό μέγαρο, ενώ ακολούθως θα περιοδεύσει σε σχολεία της περιοχής.

Αθήνα και οι περιφέρειες που ακολουθούν

Με την επιστροφή στην Αθήνα του Στέφανου Κασσελάκη θα πραγματοποιηθούν περιοδείες στην πρωτεύουσα με τη grassroots movement λογική, δηλαδή μοίρασμα φυλλαδίων και συναντήσεις με τους ψηφοφόρους… πόρτα-πόρτα μαζί με τους υποψηφίους ευρωβουλευτές και ακολούθως θα βρεθεί στις περιφέρειες Θεσσαλίας και ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΖάκυνθος: Κλειστή και φέτος η παραλία Ναυάγιο
Επόμενο άρθροΞεκινούν τα έργα για την ανάπλαση της παρόχθιας ζώνης του Πηνειού εντός αστικού ιστού – Υπεγράφη η σύμβαση