Απορία στους κατοίκους του Περιστερίου έχει δημιουργήσει ένα φανάρι που βρίσκεται στο τέλος του πεζοδρομημένου τμήματος της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, καθώς δεν μπορούν να καταλάβουν την λειτουργικότητά του.

Συγκεκριμένα το Περιστέρι έχει βρεθεί ξανά στο επίκεντρο της δημοσιότητας λόγω μιας ιδιότυπης ανωμαλίας που έχει τραβήξει την προσοχή των πολιτών. Ένα φανάρι που πλέον δεν έχει απολύτως σημασία να υπάρχει εκεί που βρίσκεται!

Viral στα social media

Περιτριγυρισμένη από πανύψηλα δέντρα και διάσπαρτη με παγκάκια για τους πεζούς, η περιοχή αυτή προοριζόταν αρχικά να χρησιμεύσει ως ένας περίπατος για τους περαστικούς. Με τον αρχικό σχεδιασμό της, η κυκλοφορία των οχημάτων αναμενόταν να είναι ελάχιστη, εξυπηρετώντας κυρίως τις ανάγκες των κοντινών καταστημάτων κατά τις συγκεκριμένες ώρες.

Άφησαν το φανάρι στο πεζοδρόμιο.

Ωστόσο, η παρουσία ενός φωτεινού σηματοδότη σε αυτό που έχει πλέον μετατραπεί σε πεζόδρομο αψηφά κάθε λογική. Όπως είναι λογικό, αυτή η ανακολουθία έχει γίνει θέμα συζήτησης, με πολλούς να αμφισβητούν τη λογική πίσω από την τοποθέτησή του.

Δείτε το βίντεο:



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΦορολογικές δηλώσεις: Έξι στους δέκα δήλωσαν λιγότερα από 10.000€ – Στη «φάκα» των τεκμηρίων 1,5 εκατ. πολίτες
Επόμενο άρθροLive: Ο Αλέξης Τσίπρας μιλάει για την Ευρώπη