Στη Νέα Φιλαδέλφεια και στο υπερσύγχρονο γήπεδο της ΑΕΚ πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας ο Ματίας Αλμέιδα και οι παίκτες της πρώτης ομάδας. Η προπόνηση έγινε μέσα στην OPAP Arena, με τη συμμετοχή του Αρόλντ Μουκουντί ο οποίος επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα. Έτσι, μοναδικό ερωτηματικό εν όψει Ολυμπιακού (15/5) παραμένει ο Πάουλο Φεράντες ο οποίος βρίσκεται στα «πιτς» λόγω ενοχλήσεων.

Μετά το πέρας της προπόνησης οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο γευμάτισαν στο εστιατόριο «Βυζαντινό» που βρίσκεται στον πρώτο όροφο του κεντρικού κτιρίου των εγκαταστάσεων. Στη συνέχεια επισκέφτηκαν το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ για πρώτη φορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Οι ποδοσφαιριστές μας προπονήθηκαν το πρωί στην OPAP ARENA υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα, έπειτα γευμάτισαν στο εστιατόριο Βυζαντινό και στη συνέχεια όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν για πρώτη φορά στο Μουσείο που άνοιξε πριν από λίγο καιρό τις πύλες του στο κοινό. Οι Κιτρινόμαυροι είδαν να ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια τους η ιστορία της ΑΕΚ από τη μέρα της ίδρυσής της μέχρι σήμερα και δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για το πλήθος των εκθεμάτων, αλλά και την απεικόνιση της ιστορικής διαδρομής της ΑΕΚ μέσω της τεχνολογίας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣτο Βόλο ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. Κώστας Τσουκαλάς
Επόμενο άρθροΠειραιάς: Πυρκαγιά σε φορτηγό πλοίο στις δεξαμενές Βασιλειάδη