Η σύσκεψη που διεξήχθη στην ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώθηκε. Παρουσία εκπροσώπων του Παναθηναϊκού, του Άρη, της Ελληνικής Αστυνομίας και της ΔΕΑΒ αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί το παιχνίδι χωρίς την παρουσία κόσμου, ενώ η κάθε ομάδα θα πάρει από 30 προσκλήσεις.

Παράλληλα 30 προσκλήσεις θα πάρει κι η ΕΠΟ και έτσι το ματς θα γίνει με 90 άτομα στο Πανθεσσαλικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρ του ο  ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, πρότεινε να πληρωθεί το ποσό για τις κάμερες από τον Άρη, τον Παναθηναϊκό και τον Δήμο Βόλου, ώστε ο τελικός Κυπέλλου να γίνει με κόσμο, ωστόσο η πρόταση δεν προχώρησε καθώς δεν υπάρχει το κατάλληλο χρονικό περιθώριο για να ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Το ματς θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Μαΐου με ώρα έναρξης στις 20:30.

«Η απόφαση είναι για το Πανθεσσαλικό και δεν αλλάζει. Επειδή το γήπεδο δεν έχει κάμερες, δεν μπορεί να έχει φιλάθλους. Θα γίνει με 30 προσκλήσεις για κάθε ομάδα και 30 προσκλήσεις στην ΕΠΟ. Θα υποβάλλουμε αίτημα για να δοθεί ειδική άδεια για περισσότερες προσκλήσεις, ας πούμε 300», τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, μετά τη σύσκεψη και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σήμερα θα στείλουμε το αίτημά μας, ελπίζουμε να απαντήσουν άμεσα. Δεν αποφασίζουν οι ομάδες, αποφασίζει η ΕΠΟ. Η μεν πλευρά του Παναθηναϊκού δεν ήθελε να υπάρχουν φίλαθλοι στο γήπεδο, η πλευρά του Άρη ήθελε να υπάρχουν φίλαθλοι, ωστόσο δεν είναι θέμα τι θέλουν οι ομάδες αλλά τι ορίζει ο νόμος και η προκήρυξη».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για την έμφυλη ισότητα και καταπολέμηση των διακρίσεων
Επόμενο άρθροΠάτρα: Κρέμασαν ανάποδα μαθητή τα μέλη του κυκλώματος ναρκωτικών