Στο «Γκαράζ» με τον Ζήση Ρούμπο βρέθηκε καλεσμένος ο ηθοποιός Αντώνης Κρόμπας, στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε μέσα από το πρόγραμμα του Action 24.

Με αφορμή τα νέα θεατρικά του σχέδια, ο ηθοποιός Αντώνης Κρόμπας μίλησε στο Action 24, μεταξύ άλλων, για τα παιδικά του χρόνια, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως είχε εκδιωχθεί από επτά σχολεία!

Πιο συγκεκριμένα, αρχικά, ο Αντώνης Κρόμπας παραδέχθηκε χαρακτηριστικά πως «δεν μπήκε το κάλεσμα του θεάτρου από το σχολείο, όχι. Μετά το δημοτικό μεσολάβησαν 5 χρόνια Γυμνασίου – Λυκείου, όπου δεν είχα καμία κλίση και καμία έφεση προς τίποτα. Δεν με ενδιέφερε τίποτα».

«Φαντάζομαι ότι ήσουν και πολύ καλός μαθητής», σχολίασε ο ηθοποιός και παρουσιαστής της εκπομπής, Ζήσης Ρούμπος, για να απαντήσει, με χιούμορ, ο καλεσμένος του ως εξής:

«Ο καλύτερος! Πέρασα δύσκολα χρόνια σχολικά και οι γονείς μου πρέπει να πω πως πέρασαν ακόμα πιο δύσκολα. Το επιεικέστερο που μπορείς να πεις είναι ότι ήμουν ένα δύσκολο παιδί».

 

«Είχα χάσει και μια τάξη! Την πρώτη λυκείου την έχασα από απουσίες. Είχα εκδιωχθεί από επτά σχολεία στο σύνολο, δηλαδή πέρασα δύσκολα. Από επτά σχολεία, ναι, είχα φτάσει μέχρι την Μεσσηνία! Αλήθεια το λέω, δεν ξέρω αν ήμουν καλλιτεχνικό και ατίθασο, τσογλάνι με μία λέξη», κατέληξε, γελώντας, ο Αντώνης Κρόμπας.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣτέφανος Κασσελάκης: Από 13χρονο η ομοφοβική επίθεση – Θέλει επί προσωπικού επικοινωνία μαζί του
Επόμενο άρθροΕφορία: Σε «κλοιό» ενοίκια, κενές κατοικίες και εισοδήματα από Airbnb