Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος απουσίαζε από το δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης, γιατί είχε συνάντηση στο γραφείο του με τον υφυπουργό Εργασίας Βασίλη Σπανάκη. Σκεφτήκαμε λοιπόν……..δεν μπορεί, το σημερινό συμβούλιο θα κυλήσει ήρεμα. Αμ δε. Σήμερα ήταν που έγινε της κακομοίρας!!!!

Κάποια στιγμή ο επικεφαλής της Λα’ι’κής Συσπείρωσης Απόστολος Ριζόπουλος κατηγόρησε την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας υπό τον Νίκο Παπαπέτρο, ότι δεν ασχολείται με τα προβλήματα του λαού, αλλά με θέματα ήσσονος σημασίας, όπως οι κάμερες στην αίθουσα του συμβουλίου, που δεν δείχνουν τη μειοψηφία, το πόθεν έσχες του Δημάρχου και άλλα, κατηγορώντας τη ότι, έχει ευθύνη για το μπάχαλο στο δημοτικό συμβούλιο.

Τότε, η δημοτική σύμβουλος της παράταξης Παπαπέτρου, Φωτεινή Κοκκινάκη, εν εξάλλω καταστάσει, απευθυνόμενη στον κ. Ριζόπουλο του είπε: ”Νούμερο είσαι. Άντε γ@μ@σου μ@λάκ@. Βλάκ@, ε βλάκ@. Αλλά δε φταίει κανένας. Με βάζεις στο ίδιο καζάνι εμένα με τον Μπέο; Ντροπή σου Ριζόπουλε, αλλά τέτοιοι είστε, γι αυτό είστε δύο σας”, εννοώντας τον ίδιο και τον κ. Γαργάλα που αποτελούν τη Λα’ι’κή Συσπείρωση.

Δείτε το βίντεο:

Το ερώτημα είναι διαχρονικό: Αξίζουν τέτοιες καταστάσεις στον Βόλο;;;;

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΔείτε το πρώτο teaser της νέας ταινίας του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ
Επόμενο άρθροΗ διατροφή που θα σας βοηθήσει να κοιμάστε καλύτερα