Απόλυτα επιτυχημένη κρίνεται  από τα κομματικά στελέχη, η εκδήλωση της Δευτέρας 13 Μα’ί’ου στο Δημαρχείο Βόλου με καλεσμένους τον Τομεάρχη Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκο Παππά και τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές του κόμματος, Λυδία Βενέρη, Μάριο Κάτση, Γιώργο Μαρτίου, Ιφιγένεια Μουμτζή, Νικόλα Φαραντούρη.

Ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Αλέξανδρος Με’ι’κόπουλος σχολίασε σχετικά:

”Στην κρίσιμη καμπή που βρίσκεται η Ε.Ε., εν μέσω πολυκρίσεων και γεωπολιτικών εντάσεων, επιβάλλεται ως χώρα να έχουμε μια ουσιαστική και δυναμική παρουσία.
Με Έλληνες ευρωβουλευτές που αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα του ρόλου τους και γνωρίζουν σε βάθος τα εθνικά μας ζητήματα.
Που θα εργάζονται μεθοδικά και αποτελεσματικά στην κατανόηση και ενσωμάτωση των εθνικών μας διεκδικήσεων.
Που θα συμμετέχουν δυναμικά στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων ενισχύοντας τον ρόλο και τη θέση της Ελλάδας ως υπολογίσιμο συνομιλητή και εταίρο.
Που θα μπορούν, τέλος, να προκαλέσουν ζυμώσεις και να δημιουργήσουν συμμαχίες με ευρωομάδες ή ευρωβουλευτές άλλων κρατών – μελών που αντιμετωπίζουν κοινά προβλήματα και κοινές προκλήσεις.
Αυτό προϋποθέτει ανθρώπους με γνώση που θέλουν να εργαστούν. Που δεν αντιλαμβάνονται την Ευρωβουλή ως πάρκινγκ και τη θέση τους στο ευρωψηφοδέλτιο ως εξαργύρωση γραμματίων.
Αυτούς καλούμαστε λοιπόν να επιλέξουμε συνειδητά και υπεύθυνα στις 9 Ιουνίου για την περίοδο 2024 – 2029”.
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που μελετούν και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, μελετάει και πλήθος
Νίκος  Βητσόπουλος
Προηγούμενο άρθροΓιατί ο Τσίπρας ξαναπαίρνει πάνω του τη Συμφωνία των Πρεσπών
Επόμενο άρθροΠαναθηναϊκός: Χωρίς Ιωαννίδη και Βέρμπιτς στην Τούμπα