Βίντεο από την άγρια συμπλοκή με μαχαίρια μεταξύ ομάδων αλλοδαπών, στη Μύκονο βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής και είχε ως συνέπεια των θάνατο ενός Πακιστανού και τον βαρύ τραυματισμό ενός άλλου ατόμου.

Καρέ καρέ η φονική συμπλοκή

Στο βίντεο που έχει τραβηχτεί από παράθυρο, καταγράφονται σκηνές βίας, με κάποιους από τους εμπλεκόμενους να παλεύουν σώμα με σώμα. Κάποια άτομα κρατούσαν μαχαίρια.  Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, ένας άνθρωπος – μετανάστης από το Πακιστάν – είχε ήδη χάσει τη ζωή του και ακόμα ένας είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Οι Αρχές αναζητούν τον δράστη που κατάφερε το θανατηφόρο χτύπημα με μαχαίρι

Έρευνες για τον δράστη του φονικού

Στο επεισόδιο συμμετείχαν τουλάχιστον 20 άτομα οι περισσότεροι από το Πακιστάν. Οι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει εκτεταμένες έρευνες για να εντοπίσουν την αιτία που οδήγησε στην αιματηρή συμπλοκή το βράδυ της Παρασκευής, αλλά και τον δράστη που κατάφερε το θανατηφόρο χτύπημα με μαχαίρι.

Για την υπόθεση είχαν γίνει περίπου 15 προσαγωγές,  με τις Αρχές ωστόσο να αναζητούν συγκεκριμένο πρόσωπο και να προχωρούν σε σαρωτικούς ελέγχους τόσο στο αεροδρόμιο, όσο και στο λιμάνι του νησιού.

Οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες και προσαχθέντες για τυχόν εμπλοκή τους, ενώ «ξεσκονίζουν» και το βιντεοληπτικό υλικό από την κάμερα του μπαρ, κοντά στο οποίο έλαβε χώρα το άγριο σκηνικό.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕξωδικαστικός μηχανισμός: Οι λόγοι που οι τράπεζες απορρίπτουν τις αιτήσεις
Επόμενο άρθροΑυγενάκης: Μεγάλο στοίχημα η ώθηση του αγροτικού κόσμου προς το επιχειρείν