Την 5η θέση κατέλαβε η εθνική ανσάμπλ στο Παγκόσμιο Τσάλεντζ Καπ ρυθμικής γυμναστικής του Πορτιμάο, στην Πορτογαλία, όπου έδωσε το τελευταίο της αγωνιστικό τεστ πριν από το προσεχές προ-Ολυμπιακό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Η ελληνική ομάδα, που για πρώτη φορά αγωνίστηκε έχοντας στην σύνθεσή της τις Εΐρα Λάουρα Γκικόκα, Ελπίδα Εγγλέζου, Ειρήνη Κονιστή, Μαριέτα Τοπολλάι, Μαριλένα Τριάντου, Αλέσια Χατελλάρι, συγκέντρωσε 55,750 βαθμούς στον σύνθετο αγώνα, αφού πήρε 30,750 β. στο πρόγραμμα με τα 5 Στεφάνια και 25,000 β. σε εκείνο με τις 3 Κορδέλες / 2 Μπάλες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στους τελικούς οργάνων της Κυριακής (12/05) η Εθνική ομάδα κατετάγη επίσης στην 5η θέση, με 31,250 βαθμούς στα 5 Στεφάνια και 27,600 βαθμούς στις 3 Κορδέλες / 2 Μπάλες.

Στη διοργάνωση του Πορτιμάο συμμετείχαν τέσσερις χώρες που έχουν εξασφαλισμένη παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024» (Ισπανία, Βραζιλία, Γαλλία, Μεξικό), καθώς και οι Πορτογαλία και Βρετανία, ενώ τελικά δεν πήραν μέρος κάποιες από τις υπόλοιπες ομάδες που θα διεκδικήσουν το τελευταίο Ολυμπιακό εισιτήριο στη Βουδαπέστη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚυρανάκης: Χαμηλό το ποσοστό δήλωσης περιουσιών στο Κτηματολόγιο – Στις 30 Νοεμβρίου η καταληκτική προθεσμία
Επόμενο άρθροΣυνάντηση Γεραπετρίτη με την προσωπική απεσταλμένη του Γκουτέρες για την Κύπρο