Στη δημοσιότητα ήρθαν τα τρία πρώτα τηλεοπτικά σποτ του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία που έχουν ως πρωταγωνιστή τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανο Κασσελάκη.

Η καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ πλαισιώνεται από το σύνθημα «Καλύτερη Ζωή Τώρα». Τα τρία πρώτα σποτ αφορούν τα θέματα της υγείας, της φορολογίας και της ακρίβειας, με τον Στέφανο Κασσελάκη να αναφέρεται στις θέσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τα συγκεκριμένα σποτ είναι, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, «τα πρώτα μιας ολόκληρης σειράς, που θα ακολουθήσουν, με σκοπό την πληρέστερη ενημέρωση του ελληνικού λαού για τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ».

Το σποτ για την ακρίβεια:

Το σποτ για τη φορολογία:

Το σποτ για την υγεία:

Σημειώνεται ότι όσον αφορά την ακρίβεια, η Βούλα Κεχαγιά γνωστοποίησε ότι στις 24 Μαΐου θα γίνει η συζήτηση στη Βουλή που είχε ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δια μέσω του Σωκράτη Φάμελλου.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει και πρόταση νόμου για το φορολογικό εξειδικεύοντας τις προτάσεις που είχε παρουσιάσει τον περασμένο Μάρτιο ο Στέφανος Κασσελάκης. Παράλληλα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πραγματοποιήσει αίτηση κατάθεσης εγγράφων για να φέρει η κυβέρνηση της ΝΔ το πλήρες κείμενο του μεσοπρόθεσμου που κατέθεσε στην Κομισιόν», είπε και πρόσθεσε ότι «το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει καταθέσει πρόταση νόμου με μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας αλλά η κυβέρνηση Μητσοτάκη που δεν νοιάζεται για τον κόσμο, τον απλό πολίτη, τον συνταξιούχο και το ελληνικό νοικοκυριό, δεν έχει πει κουβέντα για τα τις προτάσεις αυτές».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑπίστευτη παρενόχληση γυναίκας στην Εύβοια – Την «βομβαρδίζουν» με delivery
Επόμενο άρθροΟι στιγμές που απογοήτευσε τους fans της με την αγένειά της