Την δημιουργία νέου κόμματος που θα κατέβει στις εθνικές εκλογές, «γιατί στις ευρωεκλογές δεν προλαβαίνουμε» ανακοίνωσε ο παλαιοχριστιανός Μανώλης ο οποίος έμενε με την οικογένειά του απομονωμένος σε λαγούμι στην ορεινή Κορινθία.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, αποκάλυψε πως αυτή τη στιγμή ετοιμάζεται το καταστατικό «όμως δεν βιαζόμαστε… αφού δεν προλαβαίνουμε τις ευρωεκλογές» προσθέτοντας ότι «πάμε με αργά και σταθερά βήματα». Πρόσθεσε δε ότι «κάναμε έλεγχο στον Άρειο Πάγο» και «δεν υπάρχει πρόβλημα με το όνομα».

Απέφυγε ωστόσο να απαντήσει πως θα λέγεται το κόμμα με το οποίο φιλοδοξεί να κατέβει στις εθνικές εκλογές, ενώ είπε ότι «στην σπηλιά που ζω όλο και κάτι μαθαίνω από ότι γίνεται στον κόσμο. Σίγουρα χρειάζεται αλλαγή ο τόπος στο πολιτικό σκηνικό».

«Στις ευρωεκλογές δεν προλαβαίνουμε» είπε ο παλαιοχριστιανός

Υπενθυμίζεται ότι σε παλαιότερη συνέντευξή του, για το ίδιο θέμα, ο 45χρονος  είχε αναφέρει: «Γίνεται συζήτηση, για να κάνουμε ένα κόμμα μειονοτικό, για να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας ως παλαιοημερολογίτες και παλαιοχριστιανοί». Ο ίδιος τότε, είχε πει ότι «πρέπει να κοιτάξουμε αν μπορούμε να υπαχθούμε στο Πατριαρχείο της Μόσχας».

Είχε υποστηρίξει ότι «στην Ελλάδα οι παλαιοημερολογίτες έχουν δεχθεί διωγμούς και πρέπει να δούμε πώς μπορούμε να προστατευθούμε από αυτό».

Τι είπε για την οικογένειά του

Κατά τα άλλα ο παλαιοχριστιανός, στη σημερινή τηλεοπτική του εμφάνιση, ανέφερε ότι ζει ξανά σε σπηλιά, αποφεύγοντας να απαντήσει αν είναι μαζί του και η οικογένειά του.

Παράλληλα κατακεραύνωσε τον πατήρ Κλεομένη, τον οποίο είχε κατονομάσει ως πατέρα του παιδιού της κόρης του, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «μιλάμε για έναν άνθρωπο που πετούσε πέτρες σε κολώνες».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔιακοπή νερού στον Αλμυρό
Επόμενο άρθροΑναβάλλεται λόγω Ανδρουλάκη η επίσκεψη Παπανδρέου στον Βόλο