Να κλείσει την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» αποφάσισε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, τουλάχιστον με τη μορφή που ήταν γνωστή μέχρι σήμερα.

Συγκεκριμένα σε μία αινιγματική ανάρτηση στη σελίδα της κοινωνικής κουζίνας στα κοινωνικά δίκτυα ανέβηκε μία φωτογραφία, που δείχνει ότι στο ακίνητο όπου στεγαζόταν «Ο Άλλος Άνθρωπος» επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αθήνα, έχει μπει πωλητήριο.

Σε επικοινωνία που είχε το in με τον κ. Πολυχρονόπουλο, ο επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας ξεκαθάρισε πως «Ο Άλλος Άνθρωπος» δεν πρόκειται να κλείσει

Μάλιστα στη λεζάντα της ανάρτησης γράφει «This is the end…», δηλαδή «Αυτό είναι το τέλος» χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν ο επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας, Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος θα συνεχίσει να λειτουργεί την κοινωνική κουζίνα σε άλλο χώρο ή αν αυτό σημαίνει το οριστικό τέλος για τον «Άλλο Άνθρωπο».

Τι λέει ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος

Σε επικοινωνία που είχε το in με τον κ. Πολυχρονόπουλο, ο επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας ξεκαθάρισε πως «Ο Άλλος Άνθρωπος» δεν πρόκειται να κλείσει και πως απλά θα μεταφερθεί σε άλλο χώρο στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως ξεκαθάρισε ήταν απόφαση του ιδιόκτητη να χρησιμοποιήσει το κτίριο με άλλο τρόπο από τον Σεπτέμβριο του 2022 και σήμερα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου.

Ο ίδιος πάντως δεν αποθαρρύνεται από όσα έχουν ακουστεί και από το γεγονός ότι ελέγχεται από τις Αρχές για αδικήματα όπως ξέπλυμα μαύρου χρήματος και εγκληματική οργάνωση και όπως σημειώνει χαρακτηριστικά η στήριξη του κόσμου παραμένει παρόλο που έχει μειωθεί «γιατί δεν έχουμε λογαριασμούς» αλλά όπως δήλωσε«δεν έχουμε σταματήσει να μαγειρεύουμε ούτε μία ημέρα».

Πάντως, σε μία προηγούμενη ανάρτησή του ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος είχε προαναγγείλει αλλαγές κάνοντας μία παρομοίωση με τον αετό και κάνοντας λόγο για αναγέννηση και υπογραμμίζοντας πως  πρέπει να ξεριζωθούν «οι γερασμένες πεποιθήσεις, οι κακές συνήθειες, μια δουλειά που μας έχει φτάσει σε τέλμα, οι τοξικοί άνθρωποι που ρουφάνε την ενέργεια μας και το παρελθόν που μας πληγώνει».

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Η αναγέννηση του “αετού” μέσα μας! Στους περισσότερους συμβαίνει στα 50, εμένα μου έγινε στα 60, ο μύθος λέει ότι σε άλλους, ίσως και λίγο αργότερα! Είναι η στιγμή που πρέπει να πάρεις μια
σκληρή απόφαση, όπως ο αετός. Ή να αλλάξεις, ή να ‘πεθάνεις’! Ο αετός είναι το μακροβιότερο αρπακτικό. Ζει μέχρι τα 70.

Για να φτάσει όμως εκεί, στα μέσα της ζωής του, εκεί γύρω στα 40, πρέπει να πάρει μια μεγάλη απόφαση. Διότι, τα νύχια του δεν μπορούν πλέον να αρπάξουν την λεία. Το ράμφος του γίνεται κυρτό.

Τα βαριά φτερά του, κολλάνε στο στήθος τους και δυσκολεύεται να πετάξει. Του μένουν λοιπόν δύο επιλογές: ‘Η να πεθάνει ή να περάσει μια επώδυνη διαδικασία που διαρκεί 150 ημέρες. Ανεβαίνει λοιπόν στην πιο ψηλή κορυφή και απομονώνεται στη φωλιά του.

Χτυπά το ράμφος του στον βράχο μέχρι να το αποκόψει. Μόλις φυτρώσει καινούργιο, κόβει με αυτό τα νύχια του. Μόλις φυτρώσουν καινούργια νύχια, μαδάει με αυτά τα γερασμένα φτερά του..! Μετά από 5 μήνες, μόλις ο αετός βγάλει τα ολοκαίνουργια φτερά του, πραγματοποιεί την περίφημη ‘πτήση της αναγέννησης’ όπου ζει άλλα 30 χρόνια.

Για τον άνθρωπο, το ράμφος, τα νύχια και τα φτερά, είναι οι γερασμένες πεποιθήσεις μας, οι κακές συνήθειες, μια δουλειά που μας έχει φτάσει σε τέλμα, οι τοξικοί άνθρωποι που ρουφάνε την ενέργεια μας και το παρελθόν που μας πληγώνει!!!!

Ξερίζωσε τα! Βγάλε τα από μέσα σου και πέτα ψηλά!».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑκίνητα: Γιατί οι ξένοι αγοράζουν εξοχικά στην Ελλάδα – Οι περιοχές μαγνήτης
Επόμενο άρθροΓενέθλια-έκπληξη στον Αποστολάκη από τον Στέφανο Κασσελάκη – Τούρτα σε σχήμα πολεμικού πλοίου