Έξαλλος ο Νίκος Οικονομόπουλος με τα ψεύτικα προφίλ του Instagram που φέρουν το όνομά του και υποδύονται πως πρόκειται για τον ίδιο. Ο τραγουδιστής έσπευσε να κάνει μία δήλωση και να προειδοποιήσει τους θαυμαστές του.

Μία ανάρτηση στα stories στον λογαριασμό του στο Instagram έκανε χτες (14.05.2024) ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος έχει γίνει αντικείμενο διαδικτυακής απάτης. Πολλοί είναι εκείνοι που παριστάνουν ότι είναι ο τραγουδιστής πίσω από μία οθόνη καθώς φτιάχνουν προφίλ με την επωνυμία του τραγουδιστή. Ο ίδιος αποφάσισε να τοποθετηθεί για αυτό που συμβαίνει.

«Έχουν δημιουργηθεί στο Instagram πολλά ψεύτικα προφίλ που στέλνουν μηνύματα εξ ονόματός μου. Προσπαθούν να σας παραπλανήσουν!

Σας παρακαλώ μην απαντάτε, μην αποδέχεστε τίποτα, μη δίνετε προσωπικά σας στοιχεία και μπλοκάρετε αυτά τα ψεύτικα προφίλ. Το μοναδικό official προφίλ μου είναι: @nikos_oikonomopoulos_official», έγραψε ο Νίκος Οικονομόπουλος σε story του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν συνηθίζει να χρησιμοποιεί τα social media για να δείξει στιγμές από την καθημερινότητά του ούτε για να σχολιάζει καταστάσεις δημοσίως. Ο γνωστός τραγουδιστής αφοσιώνεται καθαρά στο να ανεβάζει μόνο επαγγελματικά post.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών στο 1ο ΕΠΑΛ Βόλου από την ΛΕΔ Μαγνησίας
Επόμενο άρθροΙαπωνία: Επανάσταση στην υγιεινή στόματος – Το φάρμακο που μπορεί να αναπτύσσει δόντια