Στο Ανοιχτό Πολιτιστικό Κέντρο “Ν. Σαρμάνης” στην παραλία της Ν. Αγχιάλου, στις 29, 30 και 31 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί φέτος ο φεστιβαλικός θεσμός Golden R. Festival, ο οποίος φέτος συμπληρώνει 22 χρόνια ζωής και αναμένεται να παρουσιάσει την δυναμικότερη εκδοχή του, αφού έχει εξασφαλίσει τις αποκλειστικές ζωντανές εμφανίσεις στην χώρα μας κάποιων εκ των σπουδαιότερων συγκροτημάτων στην ιστορία του metal.

Από Η.Π.Α., Γερμανία, Νορβηγία, Σουηδία και Πορτογαλία, αναμένεται να καταφθάσουν οι σημαντικότεροι εκπρόσωποι των μουσικών ιδιωμάτων που εκπροσωπούν, με τους θρυλικούς Mayhem (προπάτορες της δεύτερης γενιάς του black metal) -οι οποίοι πραγματοποιούν επετειακή περιοδεία για τα 40 τους χρόνια στην μουσική βιομηχανία-, τους τεράστιους Destruction (γεννήτορες του τευτονικού thrash metal) και τους μοναδικούς Warlord (αδιαμφισβήτητους ηγέτες της epic power metal αμερικανικής σχολής) να ξεχωρίζουν, το Golden R. Festival υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις και τις ζωντανές εμφανίσεις συνολικά 22 συγκροτημάτων, όσα δηλαδή και τα χρόνια ύπαρξής του.

Η Ν. Αγχίαλος, μία από τις περιοχές που επλήγησαν περισσότερο, κατά τις περσινές πυρκαγιές και τα ακραία καιρικά φαινόμενα, αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για χιλιάδες Έλληνες και ξένους επισκέπτες, με τις πληρότητες στα τοπικά και όχι μόνο ξενοδοχεία, να αναμένεται να αγγίξουν το 100%, αφού τα εισιτήρια κάθε μέρα που περνά κάνουν φτερά.

Το Golden R. Festival, όπως όλα αποδεικνύουν, τείνει να ενσωματωθεί στο ευρύτερο τουριστικό προϊόν της Μαγνησίας, αποτελώντας πλέον ένα αξιόλογο εργαλείο για την τουριστική προβολή της περιοχής, ανοίγοντας μια νέα αγορά, αυτήν του φεστιβαλικού τουρισμού, που στην κεντρική και βόρεια Ευρώπη συντηρεί ολόκληρες οικονομίες.

Δείτε το εξαιρετικό βίντεο με το οποίο η διοργάνωση ανακοίνωσε τον χώρο διεξαγωγής του φεστιβάλ και επισκεφθείτε την αγγλόφωνη ιστοσελίδα της στο https://www.goldenrfestival.com, απ’ όπου μπορείτε να αγοράσετε και εισιτήρια:

Προηγούμενο άρθροΠανελλαδικές 2024: 68.851 φέτος οι εισακτέοι σην τριτοβάθμια εκπαίδευση – Δείτε πόσους θα πάρει κάθε σχολή
Επόμενο άρθροΚάτι έλεγα σε ένα νούμερο στο Δελφινάριο, και τα πήρε στο κρανίο η Άντζελα Δημητρίου