Απίστευτα οδυνηρός ο πόνος για την οικογένεια ενός 17χρονου στη Θεσπρωτία που πέθανε από έμφραγμα την ώρα που κοιμόταν, ενώ πριν από λίγα χρόνια είχε φύγει από τη ζωή και ο πατέρας του.

Ο 17χρονος πέθανε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του αλλά και την τοπική κοινωνία.

Ο 17χρονος Κωνσταντίνος έπεσε να κοιμηθεί το μεσημέρι της μοιραίας ημέρας και όταν πήγε η μητέρα του να τον ξυπνήσει, διαπίστωσε ότι το παιδί δεν είχε τις αισθήσεις του.

Αμέσως ενημέρωσε το ΕΚΑΒ, που έσπευσε στο σημείο για να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στον μαθητή.

Ήταν ήδη όμως πολύ αργά, καθώς ο 17χρονος είχε χάσει τη ζωή του από έμφραγμα.

Είχε χάσει τον πατέρα του

Ο 17χρονος πήγαινε στη Β’ Λυκείου και του χρόνου θα έδινε Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Πριν από 13 χρόνια ο πατέρας του 17χρονου είχε χάσει την ζωή του με παρόμοιο τρόπο, ύστερα από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου

Η θεία του 17χρονου και αδελφή του πατέρα του μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τη νέα τραγωδία που έπληξε την οικογένεια.

«Το παιδί κοιμόταν και πήγε η μητέρα του να το ξυπνήσει κατά τις 16.30 γιατί είχε φροντιστήριο. Το βρήκε χωρίς να έχει τις αισθήσεις του», λέει αρχικά η θεία του μαθητή.

«Είμαι η θεία του παιδιού, η αδελφή του πατέρα του. Ο αδελφός μου είχε χαθεί το 2013 με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, από έμφραγμα του μυοκαρδίου. Εκεί που καθότανε το έπαθε. Τώρα και ο ανιψιός μου έφυγε για τον ίδιο λόγο, από μυοκαρδίτιδα και έπαθε ανακοπή. Ήταν κάτι πολύ ξαφνικό, χωρίς να έχει συμπτώματα. Η νύφη μου του έκανε συνέχεια εξετάσεις αίματος, υπέρηχο. Δεν είχε δείξει κάποιο πρόβλημα, το βρήκε μελανιασμένο».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕΛΣΤΑΤ: Ελαιόλαδο και φρούτα αύξησαν τις τιμές στη γεωργία
Επόμενο άρθροΝίνο – Ζόζεφιν: Το βίντεο και οι τρυφεροί στίχοι προς την τραγουδίστρια