Αθώοι κρίθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 16 Μα’ί’ου, από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ο Θωμάς Κλημόπουλος κι ο Αριστείδης Φραγκουδάκης, κάτοικοι Βόλου, οι οποίοι κατηγορήθηκαν ότι, άσκησαν βία σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου το 2017.

Και η σημερινή δίκη, όπως η προηγούμενη που διεκόπη πριν από λίγες μέρες, ήταν επεισοδιακή με διακοπές και αντεγκλήσεις μεταξύ της συνηγόρου υπεράσπισης Ζωής Κωνσταντοπούλου και της έδρας του δικαστηρίου ενώ η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων προκάλεσε την έντονη αντίδραση της κας Κωνσταντοπούλου η οποία μίλησε για ”επιχείρηση τρομοκράτησης των μαρτύρων και κατάρρευση του κράτους δικαίου στο Βόλο”.

Μετά την πρώτη διακοπή, η δίκη συνεχίστηκε, η εισαγγελέας πρότεινε να αθωωθούν οι δύο κατηγορούμενοι και η κα. Κωνσταντοπούλου δήλωσε ότι στην ουσία δεν έγινε δίκη κι ότι δεν αναγνωρίζει το δικαστήριο. Η Εισαγγελέας τόνισε ότι οι κατηγορούμενοι ήταν παρόντες στο Δημοτικό Συμβούλιο ως ενεργοί πολίτες που ενδιαφέρονται για το κοινωνικό σύνολο και δεν αποδείχθηκε ότι παρεμπόδισαν με τη βία κάποιον να εξέλθει από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην συζήτηση για την ιδιωτικοποίηση του Βιολογικού Καθαρισμού, το 2017, όταν έγιναν επεισόδια.

Η κα. Κωνσταντοπούλου στην αγόρευσή της ισχυρίστηκε ότι, ακολουθήθηκε ντροπιαστική διαδικασία και πρέπει ποινικά και πειθαρχικά να ελεγχθούν πρόεδρος και εισαγγελέας, επισημαίνοντας ότι, κατηγορούμενοι έπρεπε να είναι, ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος και οι 22 ”ψευδομάρτυρες”, προσθέτοντας ότι, στο Βόλο υπάρχει ”διαπλοκή” δικαστικών λειτουργών και εισαγγελικής εξουσίας με τη δημοτική αρχή.

Αξιοσημείωτο ότι, μετά το τέλος της δίκης άνοιξε και μια……σημαία της Παλαιστίνης.

Αθώοι μετά από επεισοδιακή δίκη οι Αρ. Φραγκιουδάκης και Θ. Κλημόπουλος -δηλώσεις Κωνσταντοπούλου με σημαία της Παλαιστίνης!

Πηγή: ΕΡΤ

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΤζακ ποτ στο Τζόκερ – Zougla
Επόμενο άρθροΔασμούς 100% στις εισαγωγές απο την Τουρκία θα επιβάλει το Ισραήλ