Ιδιαίτερα αιχμηρή είναι η απάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, σε δημοσίευμα που τον ήθελε να σκουπίζει τα χέρια του, μετά από χειραψία με εργαζόμενη στη Δράμα.

«Ας δουν εκεί στο φερέφωνο του Μαξίμου από τι σκούπιζα τα χέρια μου. Αν σκουπιστούν κι εκείνοι, ίσως φύγει λίγη από τη λάσπη τους», τονίζει χαρακτηριστικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε σχετική ανάρτηση.

«Αν σκουπιστούν κι εκείνοι, ίσως φύγει λίγη από τη λάσπη τους»

Στο επίμαχο δημοσίευμα γίνεται σύνδεση με την φράση που είπε από την Ξάνθη ο Στέφανος Κασσελάκης, ότι «τα χέρια του μόχθου είναι τα πιο καθαρά χέρια στη χώρα μας, μακάρι να ήταν έτσι και τα χέρια στο Μαξίμου», με τον ισχυρισμό πως όταν χαιρέτησε εργαζόμενη στη Δράμα, σκούπισε τα χέρια του.

Πάντως, το βίντεο και η φωτογραφία που συνοδεύουν την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, τον δείχνουν πριν να παίζει και να χαϊδεύει ένα σκυλάκι, ενώ βρίσκεται σε κάποιο κατάστημα.

«Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο επιλέγει το μιντιακό σύστημα Μητσοτάκη να πάμε σε εκλογές… Ας δουν εκεί στο φερέφωνο του Μαξίμου από τι σκούπιζα τα χέρια μου. Αν σκουπιστούν κι εκείνοι, ίσως φύγει λίγη από τη λάσπη τους», υπογραμμίζει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Και προσθέτει ένα υστερόγραφο – μήνυμα: «ΥΓ: Ό,τι και να κάνουν, δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρουν να αλλάξω. Ούτε  στην αγκαλιά μου με τους ανθρώπους, ούτε με τα ζώα».Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑμεση διακομιδή 39χρονου στο Νοσοκομείο Βόλου
Επόμενο άρθροΤζακ ποτ στο Τζόκερ – Zougla