Την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 ο Διοικητής της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος, κ. Γεώργιος Χατζηγεωργίου επισκέφθηκε την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας – Β. Σποράδων, στο γραφείο της, στο Διοικητήριο της Περιφέρειας στο Βόλο.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης έγινε αναφορά στις συνέπειες της κακοκαιρίας του Σεπτεμβρίου 2023 στην επιχειρησιακή λειτουργία του Λιμένα Βόλου, εξαιτίας των οποίων μειώθηκαν τα λειτουργικά βάθη, στερώντας τον χώρο που έχουν διαθέσιμο τα πλοία για να προσεγγίσουν. Επισημάνθηκε ιδιαίτερα ότι απαιτείται άμεσα να υπάρξει αποκατάσταση, προκειμένου να επανέλθουν οι δυνατότητες εξυπηρέτησης των χρηστών του λιμανιού, γιατί είναι προφανείς οι αρνητικές συνέπειες για το λιμάνι και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σ΄ αυτό.

Επιπλέον, ο Διοικητής ενημέρωσε την Αντιπεριφερειάρχη ότι έχουν προγραμματιστεί να γίνουν εναέριες περιπολίες οι οποίες θα βοηθήσουν σημαντικά στο έργο της Πολιτικής Προστασίας σχετικά με την πυροπροστασία και την δασοπροστασία του Νομού.

Η Περιφερειακή Διοίκηση του Λιμενικού Σώματος θα είναι στο πλευρό της Περιφέρειας για ότι θέμα προκύψει και η Αντιπεριφερειάρχης με τη σειρά της διαβεβαίωσε για την άριστη συνεργασία τους.

Προηγούμενο άρθροΚαρκινοπαθείς: Γολγοθάς η πιστοποίηση αναπηρίας – Απίστευτες καταγγελίες για τα ΚΕΠΑ
Επόμενο άρθροΥπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας: Τα δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου