“Ήταν καθαρά θέμα του οργανισμού μου και όχι αποτέλεσμα κάποιας απαγορευμένης ουσίας” ξεκαθαρίζει ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης παραχώρησε συνέντευξη στη Secret και στην Σάσα Σταμάτη. Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν Ευρωβουλευτής μίλησε για την πολιτική και τις ιστορικές στιγμές που υπήρξαν με το Euro 2004.

«Πριν από την έναρξη του Euro 2004, οι περισσότεροι είχαν προγραμματίσει τις διακοπές τους δύο ημέρες μετά τον τελευταίο αγώνα του ομίλου απέναντι στη Ρωσία. Αυτή είναι η αλήθεια. Τότε, μιλώντας με τη μητέρα μου στο τηλέφωνο, της είπα: «Μάνα, ένα παιχνίδι έμεινε και θα γυρίσουμε πίσω».

Όμως εκεί όπου είχαμε φτάσει, ένα βήμα πριν από τα προημιτελικά του Euro, κανένας δεν σκεφτόταν ούτε το πότε θα επέστρεφε», περιγράφει ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Ποιο είναι το χειρότερο που έχετε ακούσει ως ποδοσφαιριστής;

«Όταν ήρθε ο τότε γενικός αρχηγός της ΠΑΕ ΑΕΚ, Νίκος Στράτος, για να μου ανακοινώσει ότι είχα βγει θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ. Δεν το πίστευα! Ήξερα ότι δεν ίσχυε κάτι τέτοιο. Αποδείχθηκε τελικά ότι η τεστοστερόνη μου βγήκε για 0,6 mg πάνω από το επιτρεπόμενο όριο», απαντά ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

«Ήταν καθαρά θέμα του οργανισμού μου και όχι αποτέλεσμα κάποιας απαγορευμένης ουσίας. Δικαιώθηκα στα αθλητικά δικαστήρια, αλλά στο άκουσμα της λέξης «ντοπαρισμένος» είχα σοκαριστεί», εξομολογείται ο Θοδωρής Ζαγοράκης στη Σάσα Σταμάτη.

Eχετε πικρία από τη Ν.Δ.;

«Τα κόμματα εκφράζουν θέσεις, στάσεις, προτάσεις και χαράσσουν πολιτικές. Κάποτε συμφωνούμε, κάποτε νιώθουμε πως δεν μας εκφράζουν πια. Καμία πικρία, λοιπόν, ούτε από «τη Ν.Δ.», όπως το θέτετε, ούτε από τους ανθρώπους της», παραδέχεται σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜε πρώτο θέμα στην ατζέντα τον πόλεμο στη Γάζα έρχεται ο Σούκρι στην Αθήνα
Επόμενο άρθροΟΠΕΚΑ: Αλλαγές στο πρόγραμμα της Αγροτικής Εστίας – Τι περιλαμβάνει