Επίσημα τέλος στο γάμο τους έβαλαν ο Δημήτρης Λάλος και η Έλενα Μαυρίδου, ύστερα από επτά χρόνια γάμου. Το διαζύγιό τους βγήκε και επίσημα.

Ο Δημήτρης Λάλος και η Έλενα Μαυρίδου ήταν ζευγάρι εννέα χρόνια, εκ των οποίων τα επτά ήταν παντρεμένοι. Έχουν αποκτήσει μια κόρη.

Το ζευγάρι αποφάσισε πρόσφατα να χωρίσει, με τις φήμες να θέλουν τον ηθοποιό σε σχέση με την συμπρωταγωνίστριά του στο Σασμό, Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Το διαζύγιο βγήκε κοινή συναινέσει και με μια συμβολαιογραφική πράξη, όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή «Πρωινό», σήμερα (20.05.2024).

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο Νίκος Αγαπηνός, δικηγόρος του Δημήτρη Λάλου. «Διευθετήθηκαν όλα τα θέματα σε ένα απολύτως ήπιο και συμβιβαστικό επίπεδο εξωδικαστικά με μία συμβολαιογραφική πράξη και με ένα ιδιωτικό συμφωνητικό.

Αποφασίστηκε με έναν πολύ πολιτισμένο τρόπο η συνεπιμέλεια και η συν-άσκηση της γονικής μέριμνας του παιδιού, μία διατροφή που καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες του παιδιού και είναι με βάση τις δυνατότητες και των δύο πλευρών.

Επήλθε και η λύση του γάμου με ένα διαζύγιο και λύθηκαν έτσι όλα τα ζητήματα με έναν τρόπο που πιστεύω ότι είναι ο ιδανικός για να λύνονται οι οικογενειακές διαφορές» είπε αρχικά ο γνωστός δικηγόρος.

«Η διάθεση και των δύο πλευρών ήταν απόλυτα θετική για την επίλυση του θέματος. Η πλευρά της μητέρας περιόρισε τις απαιτήσεις της στο πραγματικό υπόβαθρο των αναγκών του παιδιού. Η πλευρά του κ. Λάλου έκανε το καλύτερο δυνατό, καλύπτοντας ουσιαστικά το σύνολο των διατροφικών του αλλαγών και έτσι πλέον δεν υπάρχει καμία διαφορά. Ο κ. Λάλος δεν έγινε αποδέκτης (από την πρώην σύζυγό του) κανενός εγγράφου, στο οποίο να υπάρχουν υπέρογκες απαιτήσεις.

  

Στο θέμα των προφορικών συζητήσεων που μπορεί να έγιναν ανάμεσα στο ζευγάρι, και που μπορεί πολλές φορές να είναι αποτέλεσμα πικρίας, δεν με αφορούν ως νομικό γιατί δε νομίζω ότι είναι πραγματικές απαιτήσεις» πρόσθεσε ο Νίκος Αγαπηνός.

To άρθρο Δημήτρης Λάλος και Έλενα Μαυρίδου επισήμως χωρισμένοι: Βγήκε το διαζύγιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΓεραπετρίτης: Η Συμφωνία των Πρεσπών δεν τροποποιείται ούτε καταργείται μονομερώς
Επόμενο άρθροΓυναικοκτονία στο Μενίδι: Στη φυλακή ο 50χρονος – Ομολόγησε για την πράξη του