Την Τζένη Θεωνά συνάντησε ο Γιώργος Γρηγοριάδης, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Μαμα-δες» στην ΕΡΤ, για μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης.

Μιλώντας στην Τζένη Θεωνά ο Γιώργος Γρηγοριάδης αναφέρθηκε με τρυφερότητα για τη μακρόχρονη σχέση με τη σύζυγό του, Χριστίνα, εξηγώντας, παράλληλα, γιατί η γέννησή της αποτέλεσε κοσμοϊστορικό γεγονός για τη χώρα μας.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής εξομολογήθηκε πως «με τη Χριστίνα ήμασταν περίπου μία δεκαετία φίλοι πριν γίνουμε ζευγάρι. Όσα φέρνει όμως η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος όπως το λέμε. Είναι πάρα πολύ ωραία γυναίκα, εντυπωσιακή και οφείλω να πω πως από την πρώτη στιγμή είχα εντυπωσιαστεί από την ομορφιά της. Άλλες σχέσεις είχα όμως εγώ, άλλες σχέσεις είχε η Χριστίνα. Κάναμε πολλή παρέα, δηλαδή και στο σπίτι μου ερχόταν και για τσίπουρα πηγαίναμε και για μπάνιο και τα λοιπά αλλά πάντα κάτι μας κρατούσε πίσω. Ε, μια μέρα δεν μας κράτησε αυτό το κάτι πίσω, το αφήσαμε εμείς πίσω και γίναμε ζευγάρι».

«Μετά από περίπου δύο χρόνια, αφού είχαμε σχέση, προέκυψε και η κοινή μας απόφαση να κάνουμε παιδιά. Κάτι που δεν ήταν και αυτό εύκολο γιατί, θυμάμαι πως σου το είχε πει η Χριστίνα, ήταν και η ίδια – όπως έλεγαν εκείνες τις εποχές – «το πρώτο παιδί του σωλήνα στην Ελλάδα». Δυστυχώς αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα και δεν μπόρεσε να κάνει με τον φυσιολογικό τρόπο παιδιά και αποφασίσαμε να κάνουμε και εμείς με τον ίδιο τρόπο».

 

«Απλώς τότε ήταν κάτι το κοσμοϊστορικό, υπήρχαν αντιδράσεις από την εκκλησία και διάφορα τέτοια πράγματα. Η επιστημονική κοινότητα το αντιμετώπιζε με ενθουσιασμό, οι πολίτες με ένα παράξενο δέος, ο Τζίμης Πανούσης έγραψε τραγούδι. Τώρα πια είναι κάτι που είναι τόσο φυσιολογικό. Η Χριστίνα ήταν το 13ο παιδί παγκοσμίως από τον πρωτοπόρο της εξωσωματικής, Πάτρικ Στέπτοου», συμπλήρωσε, ακόμα, ο Γιώργος Γρηγοριάδης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Μαμα-δες» στην ΕΡΤ.

To άρθρο Γιώργος Γρηγοριάδης: Η Χριστίνα ήταν το 13ο παιδί του σωλήνα παγκοσμίως και η Εκκλησία αντιδρούσε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΈξαλλοι πανηγυρισμοί των οπαδών του ΠΑΟΚ
Επόμενο άρθροΤο τελευταίο γύρισμα θα είναι οδυνηρό για όλους μας