Εκδήλωση για την επιστολική ψήφο πραγματοποίησε η Νέα Δημοκρατία στο Χαλάνδρι με κεντρικές ομιλήτριες την υπουργό Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως και τη βουλευτή και πρώην υφυπουργό Ζωή Ράπτη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και μίλησε η δημοσιογράφος και υποψήφια ευρωβουλευτής Ελεονώρα Μελέτη, η οποία αφιέρωσε τον ολιγόλεπτο χαιρετισμό της στην εκδήλωση προκειμένου να αναδείξει τη συμμετοχή των γυναικών στα κοινά.

Σημασία στα κοινωνικά ζητήματα

Παράλληλα, η Ελεονώρα Μελέτη ανέδειξε τη σημασία των κοινωνικών ζητημάτων, τονίζοντας πως πέρα από την οικονομία, τις επενδύσεις, την άμυνα, υπάρχει η ενδοοικογενειακή βία, η νεανική βία, η θέση της γυναίκας στην αγορά εργασίας αλλά και το δημογραφικό το οποίο επηρεάζει σημαντικά το μέλλον της Ευρώπης.

Μάλιστα, η υποψήφια ευρωβουλευτής απηύθυνε έκκληση στους φίλους της γαλάζιας παράταξης που βρέθηκαν στο Χαλάνδρι να μελετήσουν το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και να ψηφίσουν γυναίκες.

Είναι γνωστή άλλωστε η δράση της Ελεονώρας Μελέτη σε κοινωνικά ζητήματα, αλλά και η επιθυμία της να είναι αυτό το στίγμα της υποψηφιότητας της στις προσεχείς εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚέρκυρα: Ύψωσε την παλαιστινιακή μαντίλα μαζί με την ελληνική σημαία σε παρέλαση
Επόμενο άρθρο«Ο πατέρας μου είναι αυστηρός αλλά λιγότερο από τη μαμά»