«Η επόμενη μέρα με βρίσκει στο στάδιο της προσαρμογής. Δεν το ξεχνάω, θα το κουβαλάω μαζί μου μια ζωή», λέει ο Τάσος Κωστής.

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με την απώλεια της συζύγου του, έδωσε ο Τάσος Κωστής στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Μαίρη Αργυριάδου.

«Η επόμενη μέρα με βρίσκει στο στάδιο της προσαρμογής. Δεν το ξεχνάω, θα το κουβαλάω μαζί μου μια ζωή. Μετά το θάνατο της συζύγου μου άδειασε το σπίτι.

Δεν με τραβάει πλέον το σπίτι να κάτσω. Ήμουν δίπλα στη γυναίκα μου όλο το 24ωρο, μέχρι και το τέλος. Όφειλα να το κάνω και ήταν κάτι που με ευχαριστούσε.

Δεν βαρυγκόμησα ποτέ και δεν είπα ότι “ήταν να κάνω κάτι και δεν το έκανα”. Τα έκανα όλα», είπε ο Τάσος Κωστής.

Ο Τάσος Κωστής είπε συγκινημένος: «Ένα πράγμα, βέβαια, της χρωστάω και το μετανιώνω που δεν μπόρεσα να της το κάνω.

Μου ζητούσε να της πάρω ένα κλαμπ σάντουιτς και δεν της το πήρα ποτέ. Όλα τα άλλα τα έκανα, ότι ήθελε. Ζω ακόμη και τώρα την αγάπη της συζύγου μου.

Ήμασταν μαζί 45 χρόνια, ήταν φίλη, γκόμενα, σύζυγος, σύντροφος και νοσοκόμα. Στεκόταν πάντα δίπλα μου, όχι πίσω μου, και με στήριζε».

Κλείνοντας, ο Τάσος Κωστής είπε: «Με τον Γιάννη Μπέζο είμαστε ξαδέρφια. Στις δηλώσεις του λέει αλήθειες, όχι ψέματα. Αλλά κάποια πράγματα θα μπορούσε να μην τα πει».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜαρινάκης: Μύθος ότι η Ελλάδα είναι η πιο ακριβή χώρα στην Ευρώπη
Επόμενο άρθροΠαναθηναϊκός: Προπονήθηκαν οι Ιωαννίδης, Αϊτόρ