Στη Σάντα Μόνικα ο Μπεν Άφλεκ, στο Μεξικό η Τζένιφερ Λόπεζ.

Ο Μπεν Άφλεκ εθεάθη φορώντας τη βέρα του ενώ βρισκόταν στη Σάντα Μόνικα στην Καλιφόρνια, την Τρίτη 21 Μαΐου, εν μέσω δημοσιευμάτων και φημών ότι εκείνος και η σύζυγός του Τζένιφερ Λόπεζ αντιμετωπίζουν συζυγικά προβλήματα.

Ο 51χρονος ηθοποιός εθεάθη έξω με παρέα φίλων ενώ το βράδυ δείπνησε στο πολυτελές ιταλικό εστιατόριο Giorgio Baldi στη Σάντα Μόνικα.

Από την άλλη η Τζένιφερ Λόπεζ εμφανίστηκε μόνη της στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Atlas» στο Μεξικό. 

Η εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί χωρίς τον Μπεν Άφλεκ έκανε τις φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν, να φουντώσουν, καθώς ο ηθοποιός συνηθίζει να τη συνοδεύει σε δημόσιες εκδηλώσεις.

Η Τζένιφερ Λόπεζ πόζαρε στο κόκκινο χαλί, για ακόμη μια φορά χωρίς τον σύζυγό της Μπεν Άφλεκ, ο οποίος αυτή τη στιγμή γυρίζει την ταινία The Accountant 2 στο Λος Άντζελες.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο ηθοποιός δεν παρευρέθηκε ούτε στην πρεμιέρα του Atlas τη Δευτέρα (20.05.2024) στο Χόλιγουντ.

Ο γάμος της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ, που μετράει κάτι λιγότερο από δύο χρόνια, «δεν είναι στην καλύτερή τους φάση αυτή τη στιγμή» αποκαλύπτει πηγή κοντά στο ζεύγος στο περιοδικό People, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα.

Η εκρηκτική JLo και ο πιο συγκρατημένος και αντι – social Άφλεκ έχουν διαφορετικές προσωπικότητες και διαφορετικές απόψεις για την προσωπική τους ζωή και τη δημοσιοποίησή της.

«Της αρέσει να ανοίγει την καρδιά της στους θαυμαστές της και τον κόσμο», λέει μια πηγή κοντά στη σταρ, η οποία μένει στο σπίτι των 60 εκατομμυρίων δολαρίων του ζευγαριού στο Μπέβερλι Χιλς, ενώ ο Άφλεκ μετακόμισε λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά. «Εκείνος είναι πιο ενδοσκοπικός και ιδιωτικός. Η συμβίωσή τους ήταν δύσκολη καθημερινά».

Ωστόσο, μια άλλη πηγή σημείωσε: «Πάντα εντυπωσιαζόταν με το πώς εκείνη δουλεύει τόσο σκληρά και έχει πετύχει τόση μεγάλη επιτυχία. Αλλά το πολύ άνοιγμα και το promotion δεν είναι ο δικός του τρόπος».

Οι διαφορές τους αποκαλύφθηκαν στο ντοκιμαντέρ «The Greatest Love Story Never Told». Ο Άφλεκ μίλησε μεταξύ άλλων για την αναζωπύρωση του έρωτά τους το 2021, 17 χρόνια μετά την διάλυση της σχέσης τους κάτω από το βάρος των παπαράτσι και της μανίας των social media για κάθε πτυχή των «Μπένιφερ».

Φαίνεται ότι η ίδια αιτία, που έχει να κάνει με τον διαφορετικό τρόπο ζωής μπορεί να τους διαλύσει για δεύτερη φορά…

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΓιατί η Νέα Δημοκρατία επιμένει να κρατά ανοιχτό το «Μακεδονικό»
Επόμενο άρθρο«Ο Παναθηναϊκός σκέφτεται να κρατήσει τον Ντραγκόφσκι»