Νικηφόρα άρχισε ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή τις υποχρεώσεις του στα πλέι οφ της Α1 χάντμπολ των ανδρών. Οι -πρωτοπόροι στην κανονική περίοδο της Handball Premier- «ερυθρόλευκοι» δικαιολόγησαν τον τίτλο του φαβορί, επιβλήθηκαν 41-29 της Δράμας 1986 στο κλειστό της Ηλιούπολης, στην πρώτη αναμέτρηση για τη μεταξύ τους σειρά της ημιτελικής φάσης, και πήραν το προβάδισμα για πρόκριση στους τελικούς, η οποία κρίνεται στις δύο νίκες.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό, η ομάδα του Ζέλικο Μπάμπιτς στρέφει την προσοχή της στον δεύτερο τελικό του European Cup των ανδρών με αντίπαλο τη Βάλουρ Ρέικιαβικ, που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο (25/5, 20:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλιας, όπου οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να ανατρέψουν την διαφορά της ήττας 30-26 που γνώρισαν στο πρώτο παιχνίδι στην Ισλανδία, προκειμένου να κατακτήσουν το τρόπαιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δεύτερος αγώνας της σειράς θα διεξαχθεί στη Δράμα στις 29 Μαΐου, ενώ, αν χρειαστεί τρίτο παιχνίδι, η ΟΧΕ έχει ανακοινώσει ότι θα πραγματοποιηθεί στις 31/5.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο «εισιτήριο» για τους τελικούς των πλέι οφ της Handball Premier πήρε η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε 2-0 στη σειρά των ημιτελικών με τον ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚατερίνα Λάσπα – Νεκτάριος Νικολόπουλος: Είναι χωρισμένοι κι επισήμως, συναινετικό το διαζύγιό τους
Επόμενο άρθροΣκρέκας: «Καμπάνα» 395.125 ευρώ στην Henkel