Βυθισμένοι στο πένθος βρίσκονται οι οικογένεια της 23χρονης Δάφνης και οι κάτοικοι της Ημαθίας, μετά το χαμό του νεαρού κοριτσιού το πρωί της Παρασκευής 17/5.

Η νεαρή κοπέλα σηκώθηκε από το κρεβάτι με έντονη δύσπνοια και λίγο αργότερα πέθανε από ανακοπή καρδιάς, γεγονός που προκαλεί ερωτήματα για τον αιφνίδιο αυτό θάνατο, καθώς δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Η 23χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο από άτομα του περιβάλλοντός της, ωστόσο οι γιατροί παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν.

Αναζητούν απαντήσεις οι γονείς

Οι γονείς της άτυχης Δάφνης δεν μπορούν να πιστέψουν ότι σε μια στιγμή χάθηκε το παιδί τους, καθώς όπως σημειώνουν μιλώντας στο MEGA «η κόρη τους δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας».

«Το παιδί μου έκανε έναν βρόγχο, κοιμότανε. Χτύπησε το ξυπνητήρι να πάει στη δουλειά του και… παρέδωσε, ‘έφυγε’. Έπεσε το ξυπνητήρι της κάτω, γύρισε, το έκλεισε. Εμείς ακούσαμε θόρυβο, σηκώθηκα πρώτα εγώ», είπε η μητέρα της.

Γελούσαν το προηγούμενο βράδυ

Τα σπαρακτικά λόγια των γονιών της περιγράφουν τις τελευταίες χαρούμενες στιγμές με την κόρη τους, όταν το βράδυ της Πέμπτης είχαν μαζευτεί οικογενειακώς στο σπίτι και μιλούσαν για τις καλοκαιρινές διακοπές που έκλεισε η 23χρονη με τον φίλο της.

«Ήρθε την Πέμπτη το βράδυ, χαρούμενη, είχε κλείσει τα εισιτήρια να πάει Πάρο στις 6 Αυγούστου. Γελούσαμε, αγκαλιαζόμασταν, χορεύαμε», ανέφερε ο πατέρας της.

Ωστόσο, τίποτα δεν έδειχνε πως μέσα σε λίγες ώρες, ξημερώματα Παρασκευής, το 23χρονο κορίτσι θα «έφευγε» τόσο αναπάντεχα.

«Να χορεύει, να διασκεδάζει, να μιλάει με τη μαμά της, να μιλάει με τη γιαγιά της, να πέφτει να κοιμηθεί και την Παρασκευή να σηκωθεί έτσι; Να χτυπήσει το ξυπνητήρι, να το κλείσει και να κάνει μια… και να μην ξανά ανοίξει τα μάτια; Μιλάμε για τρέλα», συμπλήρωσε.

«Δεν είχε σύμπτωμα. Το παιδί μου δεν έπαιρνε ποτέ ούτε ασπιρίνη. Ήταν ένα παιδί, δύο μέρες πριν με τον μπαμπά της ‘πάλευε’, τόσο δυνατό παιδί ήτανε. Έχω δύο διαμάντια, δύο κορίτσια, τα σπουδάσαμε με τα καλύτερα», ανέφερε η μητέρα της, η οποία ήταν εκείνη που άκουσε το πρωί το ξυπνητήρι και έναν δυνατό θόρυβο. Σηκώθηκε να πάει προς το δωμάτιο της κόρης της και εκεί την βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της.

«Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο από τη Βέροια, το παιδί… Τη σηκώσαμε εμείς με τα χέρια και τη μεταφέραμε στο Κέντρο Υγείας. Πέσανε, αλήθεια, όλοι επάνω της. Ήρθε αμέσως ειδική ομάδα, τη διασωλήνωσαν. Απλά ήθελε ειδικό γιατρό για μένα, δεν υπήρχε τώρα. Μας είπαν εκ πρώτης, πνευμονικό οίδημα αλλά περιμένουμε τώρα τα τελικά αποτελέσματα» συμπλήρωσε.

«Ένα παιδί που δεν έπρεπε να ‘φύγει’»

«Δεν ήταν απλά κούκλα, ήτανε πεντάμορφη. Είχε πάρει αυτοκίνητο πριν 2,5 μήνες, ήταν χαρούμενη. Το προηγούμενο βράδυ γελούσε μέχρι τις 00:45. Γελούσε. Ας έλεγε ‘μαμά πονάω’. Τίποτε, τίποτε… Πήγαμε, ξαπλώσαμε και ‘έφυγε’», πρόσθεσε.

«Ούτε χάπι έπαιρνε, ούτε πόνο να έχει στο στήθος, ούτε τίποτα. Δε μας είπε ποτέ τίποτα. Ήταν ευτυχισμένη, ήταν χαρούμενη, θα έφευγε με το αγόρι της διακοπές στις 6 Αυγούστου. Χρυσάφι, μάλαμα. Ένα παιδί που δεν έπρεπε να ‘φύγει’. Είχε να δώσει πολλά, βοηθούσε και τους άλλους. Μιλάμε για τέτοιο παιδί», συμπλήρωσε ο πατέρας της αδικοχαμένης Δάφνης.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας για τον τελικό του Europa Conference League
Επόμενο άρθροΝέα Αριστερά για αθώωση των 9 διασωθέντων της Πύλου: Ηχηρή απάντηση σε όσους πήγαν να συγκαλύψουν το έγκλημα