Μία νέα καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας για τον γιατρό που έκανε λιποαναρρόφηση στην κομμώτρια της Πάτρας, η οποία έχασε τη ζωή της λίγες ώρες μετά την χειρουργική επέμβαση.

Οικογένεια 69χρονης από την Κάρπαθο καταγγέλλει τον ίδιο γιατρό για τον θάνατο της, το 2020, επίσης μετά από λιποαναρρόφηση, όπως στον Alpha.

Η γυναίκα έφυγε τον Μάρτιο του 2020 για τη Αθήνα, και εν συνεχεία «εξαφανίστηκε» για κάποιες ημέρες πριν τελικά επιστρέψει στη Ρόδο σε κακή κατάσταση, όπως περιέγραψε η κόρη της.

Tελικά η γυναίκα κατέληξε λίγες ημέρες αργότερα από επιπλοκές, καθώς ο γιατρός της είχε τρυπήσει το έντερο.

Η κόρη κατήγγειλε επίσης ότι η μητέρα της αν και πήγε για προεγκειρητικό έλεγχο δεν της δόθηκε η δέσουσα προσοχή, αδιαφορώντας με αποτέλεσμα ο αιματοκρίτης της να πέσει κατά 10 μονάδες. Η εμφάνιση της μητέρας της σόκαρε τους δικούς της ανθρώπους, καθώς η κοιλιά της ήταν πρησμένη και είχε μελανιές σε όλη της το σώμα.

Σε επικοινωνία της οικογένειας ο γιατρός φέρεται να παραδέχθηκε ότι κάτι πήγε στραβά, λέγοντας μάλλον της τρύπησε το έντερο.

Μετά τον θάνατο της 69χρονης, η συγγενείς της κατέθεσαν αγωγή, ενώ ο γιατρός για να «προλάβει» την κίνησή τους τους έταξε χρήματα για να «κλείσει» το θέμα, όπως κατήγγειλε η κόρη.

Τι καταγγέλλει η οικογένεια της 57χρονης που πέθανε μετά από λιποαναρρόφηση

«Πήγαμε με τη μητέρα μου στο συγκεκριμένο κέντρο στην Γλυφάδα. Δεν έγινε κανένας προεγχειρητικός έλεγχος και άμεσα ξεκίνησε η διαδικασία. Η επέμβαση έγινε στις 12 το μεσημέρι. Μετά από λίγο πήγαμε σπίτι και ο γιατρός μάς διαβεβαίωσε ότι όλα πήγαν καλά. Λίγο αργότερα όμως η μητέρα μου άρχισε να πονά και να έχει ναυτίες, όμως έφαγε και κοιμήθηκε περίπου δύο ώρες», είχε δηλώσει η κόρη της 57χρονης.

Πάντως, όπως καταγγέλλει η κόρη της, η άτυχη γυναίκα δεν υπεβλήθη ποτέ σε προεγχειρητικό έλεγχο, γεγονός που δεν διαψεύδεται από το περιβάλλον του γιατρού που πραγματοποίησε την επέμβαση, καθώς -όπως επισημαίνεται- η διαδικασία ήταν εξαιρετικά απλή.

Από την πλευρά του, o ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης επισήμανε μιλώντας στο MEGA ότι «σίγουρα υπάρχει χρονικός συσχετισμός με την επέμβαση, οπότε θα πρέπει να διερευνηθεί ο αιτιώδης σύνδεσμος του θανάτου με πράξεις που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του χειρουργείου για να είμαστε σίγουροι ότι υπάρχει κάποια σύνδεση μεταξύ τους».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροEuro 2024: Oι τρεις Σλοβένοι του Παναθηναϊκού στη λίστα 30 παικτών του Κεκ
Επόμενο άρθροΑν το 70% απέχει, έστω και από οργή, η Δημοκρατία αιμορραγεί και η ελπίδα για αλλαγή ψυχορραγεί