Το «Puskas Arena» στη Βουδαπέστη ορίστηκε από την εκτελεστική επιτροπή της UEFA που συνεδρίασε στο Δουβλίνο, ως το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον τελικό του Champions League του 2026.

Το Ullevaal Stadion στο Όσλο (Νορβηγία) θα φιλοξενήσει τον τελικό των γυναικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που στο «Puskas Arena» θα γίνει ο τελικός της κορυφαίας διοργάνωση συλλόγων.

Για το 2027, το γήπεδο του τελικού των ανδρών δεν είναι ακόμα γνωστή, καθώς η UEFA περιμένει να λάβει πρόσθετες πληροφορίες από την FIGC (ιταλική ομοσπονδία) σχετικά με την ανακαίνιση του σταδίου «San Siro» στο Μιλάνο.

Η αίτηση της Στουτγάρδης για τον τελικό των γυναικών δεν έγινε δεκτή, καθώς η Γερμανία φιλοξενεί ήδη δύο τελικούς, το 2026 και το 2027.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Europa League, η Κωνσταντινούπολη (Besiktas Park) έχει οριστεί για τον τελικό του 2026 και η Φρανκφούρτη (Stadion Frankfurt) για τον τελικό του 2027.

Όσο για το Conference League, ο τελικός αγώνας για τον τίτλο θα γίνει σε δύο χρόνια στη Λειψία (RB Arena) και μετά στην Κωνσταντινούπολη (Besiktas Park), η οποία θα φιλοξενήσει τον τελικό τον επόμενο χρόνο.

Οι τελικοί των τριών διοργανώσεων σε Champions League, Europa League και Conference League το 2025 θα πραγματοποιηθούν στο Μόναχο, το Μπιλμπάο και το Βρότσλαβ αντίστοιχα.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠρόωρος θάνατος: Ποιες θα είναι οι κύριες αιτίες θνησιμότητας στο μέλλον;
Επόμενο άρθροΓιώργος Γιαννίτσης: Οι μπίζνες με το δημόσιο, η δηλητηρίαση 63 μαθητών και το deal με τα παγωτά