Ενόψει του τελικού αγώνα του κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 25 Μαΐου 2024, στις 8.30′ το βράδυ, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, μεταξύ του Αρη και του Παναθηνα’ι’κού, από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, ισχύουν τα εξής μέτρα:

Α) Απαγόρευση οποιασδήποτε μετακίνησης (οργανωμένης – μεμονωμένης) φιλάθλων των, Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και ΑΡΗΣ, στο Βόλο, από την Πέμπτη 23/05/2024.

Β) Απαγόρευση οποιασδήποτε μετακίνησης (οργανωμένης – μεμονωμένης) φιλάθλων των Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και ΑΡΗΣ, τόσο αυτών που βρίσκονται εκτός του Βόλου, όσο και αυτών που διαμένουν στην πόλη, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του τελικού, για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Στο πλαίσιο αυτό έχει καταρτιστεί και θα εφαρμοστεί σχέδιο αστυνομικών μέτρων, με την ανάπτυξη των ανάλογων δυνάμεων για την πραγματοποίηση αυστηρών ελέγχων στην πόλη κατά το ανωτέρω διάστημα, με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Νίκος  Βητσόπουλος

 

Προηγούμενο άρθροΥπογονιμότητα: Τα τρία «μοντέλα» οικογένειας και πώς άλλαξαν οι αναπαραγωγικές συμπεριφορές
Επόμενο άρθροTikTok: Ο Μητσοτάκης ζήλεψε τα παπούτσια ΠΑΣΟΚ και… – «Τα λιγουρεύεσαι;»