Η Κόρτνεϊ Κοξ την οποία γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τον ρόλο της Μόνικα στα «Φιλαράκια» την θυμόμαστε μεταξύ άλλων για τα μαλλιά της κάθε φορά που είχε υγρασία.

Η 59χρονη ηθοποιός Κόρτνεϊ Κοξ μοιράστηκε ένα διασκεδαστικό βίντεο στο Instagram της όπου αναβιώνει μια διάσημη σκηνή από την κλασική κωμική σειρά του NBC, «Φιλαράκια» (Friends), όπου πρωταγωνίστησε ως Μόνικα Γκέλερ.

Στο βίντεο η Κόρτνεϊ – η οποία πρόσφατα μοιράστηκε ότι ο αείμνηστος συμπρωταγωνιστής της Μάθιου Πέρι την «επισκέπτεται» – ξεκινάει μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της στο Μαϊάμι, με τα μαύρα μαλλιά της να φαίνονται κομψά και γυαλισμένα.

«Λατρεύω το Μαϊάμι!» λέει καθώς ανοίγει την πόρτα και κάνει ένα βήμα έξω στο μπαλκόνι, με τα μαλλιά της να μεταμορφώνονται αμέσως σε φριζαρισμένες ογκώδεις μπούκλες.

Στη συνέχεια, η Κοξ εκφράζει μια φωνή με μια από τις πιο γνωστές ατάκες της Μόνικα: «Είναι η υγρασία!»

Η Μόνικα «πάλεψε» με τα ολοένα και πιο φριζαρισμένα μαλλιά σε ένα επεισόδιο του πολυαγαπημένης σειράς με τίτλο «The One in Barbados Part 1», στην 9η σεζόν, όπου… τα έβαλε με τον υγρό καιρό.

Σε αυτό το επεισόδιο, οι «Friends» ταξιδεύουν στα Μπαρμπάντος για διακοπές αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τα μαλλιά της Μόνικα συνεχίζουν να φουντώνουν λόγω του υγρού κλίματος.

Απογοητευμένη που οι φίλοι της την κοροϊδεύουν, τελικά φωνάζει «Είναι η υγρασία!»

Οι θαυμαστές της μοιράστηκαν κάτω από την ανάρτησή της μερικά από τα αστεία που έκαναν οι φίλοι της Μόνικα για τα ατίθασα μαλλιά της στο επεισόδιο.

«Η Νταϊάνα Ρος επέστρεψε!» έγραψε ένα άτομο.

«Αυτό δεν είναι αλήθεια. Ήρθα με τη Μόνικα, φεύγω με τον περίεργο Αλ», πρόσθεσε ένας άλλος.

Πληροφορίες από Dailymail



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕΕ-Τηλεμαχία: Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, αναφέρθηκε στη δημιουργία μιας κοινής ασπίδας αεράμυνας
Επόμενο άρθροΗ Φιορεντίνα «κλείδωσε» την… Ευρώπη πριν τον τελικό με τον Ολυμπιακό