Με μεγάλη επιτυχία αντιμετωπίστηκε το επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής που υπέστη το βράδυ της Τετάρτης (22.05.2024) ο Δημήτρης Σταρόβας, όπως Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Όπως είπε ο κ.Γιαννάκος μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η κολπική μαρμαρυγή που είχε ο Δημήτρης Σταρόβας, νοσηλευόμενος στο Τζάνειο νοσοκομείο για εγκεφαλικό, αντιμετωπίστηκε με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

«Είχε ένα επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής, ανεβηκε ο διευθυντής καρδιολόγος, το αντιμετώπισε με φαρμακευτική αγωγή, σήμερα είναι καλά και πιο ήρεμος. Δεν υπήρχε μέχρι χθες το πρόβλημα», ανέφερε και πρόσθεσε πως η πίεση του ρυθμίζεται όπως και η ομιλία του, με την οποία είχε μικρό πρόβλημα.

«Τα μηνύματα είναι αισιόδοξα, θα επιστρέψει σπίτι του υγιής», επισήμανε και τόνισε πως ο Δημήτρης Σταρόβας είναι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση.

Νωρίτερα, η εκπομπή είχε φιλοξενήσει και δήλωση της συντρόφου του Δημήτρη Σταρόβα, Άννα Σταθάκη η οποία είπε πως «παραμένουν ψύχραιμοι» μετά από τη δύσκολη χθεσινή νύχτα.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΗ Ελλάδα θα απέχει από την ψηφοφόρια για τη σφαγή της Σρεμπρένιτσα στον ΟΗΕ
Επόμενο άρθροΟλυμπιακός: «Οι φίλαθλοί μας να δείξουν σεβασμό στην έδρα του τελικού»