«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που τους έχω δώσει τραγούδι και το έχω μετανιώσει», λέει ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αντώνη Λαγουδάκη παραχώρησε ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Ο τραγουδιστής μίλησε για την καριέρα του και την προσωπική του ζωή.

«Το ‘Όχι’ είναι το πρώτο μου τραγούδι που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα πριν από 16 χρόνια, τώρα μέσω του TikTok αποφάσισα να το κάνω 2024 edition. Ετοιμάζω περιοδεία για το καλοκαίρι στην Ελλάδα και το εξωτερικό», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος είπε στη συνέχεια: «Συνήθως εμπνέομαι από άκυρες καταστάσεις. Είχαμε μαζευτεί στο σπίτι και κάποιος έριξε ένα ποτήρι και το έσπασε, τους έδιωξα όλους κι έγραψα το ‘Σπασ’ τα’.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχω δώσει τραγούδι και το έχω μετανιώσει, οι τραγουδιστές είμαστε αχάριστοι. Κάποτε στην Ελλάδα ο συνθέτης ήταν πιο πάνω από τον τραγουδιστή, αυτός είναι ο δημιουργός.

Όταν κάποιος έρθει και μου πει ότι δε θα γίνουν αυτά που έχουμε συμφωνήσει, αποχωρώ. Πλέον οι πιτσιρικάδες που ξεκινούν είναι ξύπνιοι, εγώ στην αρχή μου είχα φάει bullying επειδή ήμουν χοντρός».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Παπαδόπουλος ανέφερε: «Όλοι δέχονται φλερτ, και η Γαλάτεια δέχεται.

Σε όλες μου τις σχέσεις ήμουν πολύ ζηλιάρης, τώρα επειδή θέλω να την κρατήσω τη Γαλάτεια δεν το δείχνω. Θα θέλαμε να κάνουμε εκπομπή, είναι κάτι που το συζητάμε καιρό».

To άρθρο Γιώργος Παπαδόπουλος: Υπάρχουν άνθρωποι που έχω δώσει τραγούδι και το έχω μετανιώσει, οι τραγουδιστές είμαστε αχάριστοι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟμιλία για τα αυτοάνοσα νοσήματα στο ΚΗΦΗ Αγχιάλου
Επόμενο άρθροΟΠΕΚΕΠΕ: Καταβλήθηκαν 14,9 εκατ. ευρώ για αγροπεριβαλλοντικά μέτρα