«Τον μπαμπά μου τον έχασα όταν ήμουν 5 ημερών» ομολογεί, επίσης, η Νανά Παλαιτσάκη.

Στη δύσκολη διαχείριση της απώλειας του πατέρα της αλλά και την κατάθλιψη της μητέρας της αναφέρθηκε από καρδιάς, μεταξύ άλλων, η Νανά Παλαιτσάκη όταν και βρέθηκε στον καναπέ του Στούντιο 4 το απόγευμα της Πέμπτης (23.05.2024) για να συνομιλήσει με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ.

«Τον μπαμπά μου τον έχασα όταν ήμουν 5 ημερών. Δεν έχω καμία ανάμνηση. Ήταν σημαιοφόρος και λοκατζής, που έκανε πολύ σπουδαία πράγματα κι όλα αυτά τα έμαθα από συναδέλφους του. Επειδή σκοτώθηκε μικρός, όταν πήγα στον ΣΚΑΙ αποφάσισα να βγάλω το επίθετο του συζύγου μου -γιατί είχα χωρίσει- και να τιμήσω τον μπαμπά μου που λεγόταν Παλαιτσάκης και δεν γνώρισα ποτέ» εξομολογήθηκε, αρχικά, η έμπειρη δημοσιογράφος.

«Σκοτώθηκε σε ένα τελείως χαζό αυτοκινητιστικό στη Φιλοθέη, ενώ πήγαινε στο Πεντάγωνο για κάτι επείγον. Έζησε 8 ημέρες και μετά πέθαινε. Δεν εξοικειώθηκα ποτέ με την έλλειψή του. Ήταν πολύ ωραίος άνθρωπος και του έμοιαζα πάρα πολύ. Εκνεύριζε τη μαμά μου αυτή η ομοιότητα».

«Η μητέρα μου ήταν στο μαιευτήριο ακόμα όταν χτύπησε ο πατέρας μου, θεώρησε ότι είναι μία φυγή κι ότι ο μπαμπάς έφυγε και μας παράτησε σε μία κρίσιμη στιγμή. Η μητέρα μου το διαχειρίστηκε με κατάθλιψη.

Εγώ νομίζω ότι δεν μου έδινε κανένας προσοχή διότι οι γονείς του πατέρα μου είχαν χάσει τον γιο τους, οι γονείς της μητέρας μου έπεσαν επάνω στο παιδί τους κι όποιος θυμόταν -από ό,τι μου είπε ο νονός μου- περνούσε και μου έδινε λίγο τσάι με το μπιμπερό».

   

«Η μητέρα μου είχε μεγάλη άρνηση να ασχοληθεί μαζί μου, για αυτό και για ένα μεγάλο διάστημα πήγαινε σε ένα ξενοδοχείο στην Κηφισιά κι έπαιζε πιάνο για να διαχειριστεί τη θλίψη της. Ο πατέρας μου ένιωθε ότι θα φύγει από τη ζωή και τα καταλάβαινε όλα στις 8 αυτές ημέρες. Είχε ρήξη ήπατος» συμπλήρωσε, επίσης, σε άλλο σημείο, η Νανά Παλαιτσάκη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣτέφανος Κασσελάκης: Σενάριο για επίσκεψη στην Παλαιστίνη 26-27 Μαΐου
Επόμενο άρθροΜπακασέτας: «Αποφασισμένοι απ’ το ζέσταμα, οφείλουμε να πάρουμε το τρόπαιο»