Καλά είναι ευτυχώς τα νέα για την υγεία του 9χρονου αγοριού που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης μετά τον τραυματισμό του χθες το μεσημέρι, όταν καγκελόπορτα τον καταπλάκωσε στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς.

Ο μικρός μαθητής είναι καλά αν και παραμένει σε σοκ, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Μετά τον τραυματισμό του και τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, ο 9χρονος παραπονέθηκε για ζαλάδες, πόνους στο κεφάλι και τη σπονδυλική στήλη, γι’ αυτό για προληπτικούς λόγους παρέμεινε για νοσηλεία.

Ο μικρός μαθητής είναι καλά στην υγεία του αν και παραμένει σε σοκ

Η καγκελόπορτα που τραυμάτισε τον 9χρονο μαθητή

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν οι γονείς, το κτίριο στο οποίο στεγάζεται το σχολείο είναι παλιό, με κακοτεχνίες και πολλά προβλήματα.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου πραγματοποιούν σήμερα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο Κηφισιάς.

Άνδρες της Αστυνομίας βρέθηκαν στο σημείο του ατυχήματος μετά την κατάρρευση της πόρτας που τραυμάτισε τον μαθητή, ενώ προχώρησαν στη σύλληψη τριών ατόμων που σχετίζονται με τις εργασίες που γίνονταν στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς.

Συγκεκριμένα, συνέλαβαν τον εργολάβο και δύο εργάτες. Σχηματίστηκε και η σχετική δικογραφία με την κατηγορία της σωματικής βλάβης.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που παρουσιάζει το in, στο σχολείο εκτός από την Αστυνομία έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ με μηχανή και στη συνέχεια ασθενοφόρο.

Καταγγέλλει τη σύμβαση ο δήμος – Τι απαντά ο εργολάβος

Ο Δήμος Κηφισιάς ανακοίνωσε ότι θα καταγγείλει τη σύμβαση με τον εργολάβο, ενώ θα εκκινήσει τις κατά νόμο διαδικασίες προκειμένου «να διερευνηθούν σε βάθος οι συνθήκες, υπό από τις οποίες έγινε το συμβάν».

Σύμφωνα με ισχυρισμούς του εργολάβου, είχε απαγορευτεί το άνοιγμα της πόρτας, ωστόσο όπως τόνισε ο δήμαρχος Κηφισιάς Βασίλης Ξυπολυτάς μιλώντας στο in, ο δήμος Κηφισιάς θα καταγγείλει τη σύμβαση και θα κάνει έρευνα για να διαπιστωθεί τι συνέβη και βρέθηκαν σε κίνδυνο μαθητές.

«Μας είπαν πως στην προσπάθεια κάποιων να την ανοίξουν αυτή σκάλωσε στο έδαφος και συνέβη το ατυχές περιστατικό, με τους ίδιους να προσπαθούν να την κρατήσουν να μην καταπλακώσει τα παιδιά», σημείωσαν αυτόπτες μάρτυρες.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΘέλει τον Γιακουμάκη η Κρουζ Αζούλ
Επόμενο άρθροΦραπάρ: «Ο ορισμός μου στον τελικό κυπέλλου, εργαλείο για την προώθηση της διαιτησίας γυναικών στην Ελλάδα»