Το δρόμο για τις φυλακές πήραν, ως προσωρινά κρατούμενοι, οι δύο ανήλικοι που εμπλέκονται στην αιματηρή υπόθεση του Κιλκίς, που κόστισε τη ζωή σε έναν άνθρωπο.

Ειδικότερα, ο 15χρονος και ο 16χρονος, οι οποίοι απολογήθηκαν σήμερα, ήταν μαζί με τον 38χρονο και τον 46χρονο, που έπεσε έπεσε νεκρός από τα πυρά του 54χρονου κτηνοτρόφου, μέσα στην κτηνοτροφική μονάδα του δράστη.

Το περιστατικό σημειώθηκε μετά την παραβίαση της γυάλινης πόρτας από τους 4 αλλοδαπούς, γεγονός που -σύμφωνα με την πλευρά του δράστη- τον έκανε να αμυνθεί χρησιμοποιώντας το όπλο που κατείχε. Η άλλη πλευρά υποστήριξε πως ο κτηνοτρόφος είχε θοπεύσει στο παρελθόν έναν εκ των ανηλίκων και μάλιστα ζήτησε να κάνει το ίδιο στην αδελφή του.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 15χρονος φέρεται  να δήλωσε στους αστυνομικούς, ότι με πρόσχημα ότι ο 54χρονος κτηνοτρόφος παρενόχλησε σεξουαλικά κάποιο μέλος της οικογένειάς του, θα του ζητούσαν να βγει έξω από τη μονάδα και η υπόλοιπη ομάδα θα έμπαινε μέσα για να τον ληστέψει.

Να σημειωθεί ότι αύριο απολογούνται τόσο ο 38χρονος (πατέρας του 15χρονου), όσο και ο 54χρονος κτηνοτρόφος, δράστης της δολοφονίας.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜπακασέτας: «Αποφασισμένοι απ’ το ζέσταμα, οφείλουμε να πάρουμε το τρόπαιο»
Επόμενο άρθροBloomberg: Επιστολή Μητσοτάκη, Τουσκ σε ΕΕ για δημιουργία κοινής ευρωπαϊκής αντιαεροπορικής ασπίδας