«Αν δεν συνέχιζε η εκπομπή, θα με πείραζε γιατί πάει πολύ καλά, κάναμε καλή προσπάθεια», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της καλής του φίλης Δανάης Μπάρκα και μίλησε για την καριέρα του, για τα δύο παιδάκια του και για την σύζυγό του, Αντιγόνη Ψυχράμη. Ο Δημήτρης Μαλακιάς αναφέρθηκε στην πρωινή εκπομπή στην οποία εμφανίζεται δίπλα στην Μπέττυ Μαγγίρα και στα ταξίδια που κάνει με τον γιο του.

Ξεκινώντας τη συνέντευξή του, ο Δημήτρης Μακαλιάς έκανε μα χιουμοριστική αναφορά όταν η παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα παρήγγειλε φαγητά σπίτι του ηθοποιού κατά λάθος.

«Η τοποθεσία ανίχνευσε το σπίτι του Δημήτρη και της Αντιγόνης και πήγε εκεί η παραγγελία», είπε η παρουσιάστρια με τον Δημήτρη Μακαλιά να απαντά: «Εγώ και η Αντιγόνη πάρτι κάναμε εκείνη τη μέρα».

Για τα επαγγελματικά του είπε: «Είμαστε σε μια φάση που η εκπομπή μας με την Μπέττυ Μαγγίρα γίνεται όλο και καλύτερη, περνάμε πολύ ωραία. Δεν έχω μιλήσει για την επόμενη χρονιά. Προς το παρόν δεν με απασχολεί, δεν είναι κάτι που με πιέζει. Δεν θέλω να κάνω προβλέψεις, πηγαίνει πολύ καλά, αν με ρωτάς θα ήθελα να συνεχίσει. Η ζώνη που είμαστε, ήταν απενεργοποιημένη για πολλά χρόνια, με τις επιλογές του ο ΑΝΤ1 το κέρδισε το στοίχημα. Θεωρητικά μιλώντας, αν δεν συνέχιζε, θα με πείραζε γιατί πάει πολύ καλά, κάναμε καλή προσπάθεια. Είναι η τρίτη χρονιά που είμαι μαζί με την Μπέττυ.

Μου αρέσει να κάνω καινούρια πράγματα, είμαι έτοιμος να κάνω αν χρειαστεί και ένα νέο βήμα και να δοκιμάζομαι σε νέα πράγματα. Μου αρέσει πολύ η τηλεόραση, η επαφή με τον κόσμο. δεν έχω κάτι που δεν μου αρέσει. Δεν μου αρέσει πολύ το «κίτρινο», με κουράζει πολλές φορές. Όταν κάποιος με περιμένει για να πάρει μία δήλωση στεναχωριέμαι να μην του μιλήσω».

Και πρόσθεσε: «Είμαι 99,9% είμαι ειλικρινής στις δηλώσεις μου. Είμαι έτοιμος να δεχθώ και την αρνητική κριτική αν πω κάτι λάθος. Το Maestro είναι μια σειρά αξιοζήλευτη, θα ήθελα να είμαι μέρος της. Με ελκύει η μυθοπλασία. Δεν θα πήγαινα σε ριάλιτι.».

Αναφορικά με την οικογένειά του ο Δημήτρης Μακαλιάς ανέφερε:

«Για μένα το παιδί είναι παιδί, δεν έχει σχέση το φύλο του, από άποψη «αδυναμίας». Τα δύο παιδιά είναι σαν 10 παιδιά! ήθελα να γίνω πατέρας από νωρίς, αλλά μεγαλώνοντας θεωρούσα ότι δεν είναι εύκολο. Τα πράγματά έρχονται από μόνα τους. όταν ήμουν σε σχέση με την Αντιγόνη στην αρχή, μου είπε πως δεν θέλει να κάνει παιδιά και να παντρευτεί. Μετά αλλάξαμε μαζί και εξελιχθήκαμε παράλληλα. Το μυστικό είναι να υπάρχει αγάπη. Οι άνθρωποι δεν υποχωρούν. Δεν αγαπούν άνευ όρων και ορίων. Μαθαίνεις μέσω της υποχώρησης να ξεπερνάς την κρίση. Η ευτυχία δεν είναι εύκολη, πρέπει να παλεύεις καθημερινά για να την κατακτήσεις και να την κατακτάς», είπε.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροBloomberg: Επιστολή Μητσοτάκη, Τουσκ σε ΕΕ για δημιουργία κοινής ευρωπαϊκής αντιαεροπορικής ασπίδας
Επόμενο άρθροVolley League: Ανανέωσε με Φράγκο ο Παναθηναϊκός