Ο Κέντρικ Ναν μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου πριν την τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού στην Uber Arena του Βερολίνου, εν όψει του ημιτελικού με τη Φενερμπαχτσέ (24/5, 19:00, Novasports Prime) στο Final-4 της Euroleague.

Ο Αμερικανός αστέρας του «τριφυλλιού» επισήμανε ότι εν αντιθέσει με αυτό που δείχνει, δεν είναι καθόλου ήρεμος πριν τη «μάχη» που θα κρίνει την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, Μίλησε επίσης για την αγάπη που έχει δεχθεί από τον κόσμο, το βάθος του Παναθηναϊκού και το που θα κριθεί ο αυριανός (24/5) αγώνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά:

– Για το βάθος που έχει ο Παναθηναϊκός: «Είναι πολύ σημαντικό το βάθος κάθε ομάδας και έτσι προχωράνε μακριά στην σεζόν. Υπάρχουν σκάουτερς σε όλη την σεζόν που λένε να μην δώσουμε σε αυτούς τους 2 παίχτες τίποτα και γι αυτό πρέπει άλλοι να βγουν μπροστά. Αυτό κάνουμε όλη την χρόνια, είμαστε μια ομάδα με μεγάλο βάθος και είμαι σίγουρος πως θα είμαστε έτοιμοι».

– Για την αγάπη που έχει εισπράξει από τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Δεν είναι τίποτα άλλο από αγάπη η εμπειρία που είχα για 7 μήνες. Είναι κάτι που δεν είχα ζήσει. Υποστήριξη σε κάθε παιχνίδι, παρά πολύ παθιασμένοι και είμαι ο τύπος του παίχτη που τα βλέπει αυτά και νιώθει τιμή».

– Για το που θα κριθεί ο αυριανός αγώνας: «Προφανώς, θα είναι ένας ανταγωνιστικός αγώνας. Η προσπάθεια θα ειναι εκεί, πιστεύω ότι θα κριθεί σε μικρές λεπτομέρειες, όπως οι μπάλες 50-50, τα loose balls, τα ριμπάουντ, αυτά τα είδη των plays, αυτά θα δείξουν την ομάδα που θα φτάσει στην κορυφή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Για το αν είναι υποτιμημένη η προσφορά του στην άμυνα: «Ναι, σίγουρα. Θεωρώ ότι αυτό το μέρος του παιχνιδιού μου είναι το πιο υποτιμημένο, η άμυνα μου, η ταχύτητα μου και η ικανότητα μου να μαρκάρω στην περίμετρο, ακόμα και να προστατεύω την ρακέτα λιγάκι, ξέρω ότι έχετε δει κάποιες από τις τάπες μου. Παίζω ακόμη άμυνα και είμαι καλός σ` αυτό».

– Για το αν είναι ήρεμος πριν τον ημιτελικό: «Όχι, δεν είμαι καθόλου ήρεμος. Είμαι αυτό που είμαι. Έτσι προετοιμάζω τον εαυτό μου, να περάσω καλά αλλά ταυτόχρονα να παίξω ελεύθερος. Να είμαι έτοιμος για όλα και έτσι πιστεύω ότι είναι έτοιμη κι η ομάδα μου να παίξει όταν φτάνουμε σε τέτοια παιχνίδια. Να τους καθοδηγώ με την φωνή μου και να λειτουργώ σαν παράδειγμα».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΓιώργος Μαζωνάκης: Η σχέση λατρείας με την αδερφή του που κατέληξε σε ασφαλιστικά μέτρα και δηλώσεις μέσω δικηγόρων
Επόμενο άρθροΔημογραφικό: Τα παιδιά δεν είναι στα σχέδια των νέων – Πόσοι και σε τι ηλικία θέλουν να τεκνοποιήσουν