Η διαμάχη της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ μεταξύ άλλων και για την ιδιοκτησία του Chateau Miraval, έχει γίνει γνωστή στο Χόλιγουντ ως ο «Πόλεμος των Ροζέ», λόγω του περίφημου ροζέ κρασιού που παράγεται στο κτήμα. 

Η διαμάχη της χολιγουντιανής σταρ Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ για τον αμπελώνα στη νότια Γαλλία έφερε στο προσκήνιο τις συμφωνίες εχεμύθειας που είχε υπογράψει το ζευγάρι. 

Η Αντζελίνα Τζολί δέχτηκε άλλο ένα νομικό πλήγμα στην σκληρή μάχη της με τον Μπραντ Πιτ για γαλλικό οινοποιείο Chateau Miraval.

Δημοσίευμα της DailyMail αναφέρει ότι η 48χρονη Αντζελίνα Τζολί έχει εντολή από το δικαστή στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες να αποκαλύψει κάθε συμφωνία NDA (σύμφωνο εχεμύθειας) που υπέγραψε με τρίτους από το 2014 – που παντρεύτηκε τον Πιτ – έως το 2022, κάτι που μπορεί να αλλάξει ριζικά, την εξέλιξη στη διαμάχη της με τον Πιτ για τον γαλλικό αμπελώνα Chateau Miraval.

Η Τζολί είχε πουλήσει το μερίδιό της, ύψους 62 εκατομμυρίων δολαρίων, στον Ρώσο δισεκατομμυριούχο Γιούρι Σέφλερ το 2021, κάτι που έκανε έξαλλο τον Πιτ. Ο ηθοποιός υποστηρίζει ότι η κίνησή της ήταν αντίθετη με τη συμφωνία τους.

Ως απάντηση σε αυτό, η Τζολί ισχυρίζεται ότι υποχώρησε από τη συμφωνία τους νόμιμα και η ομάδα της προσπαθεί να πείσει το δικαστήριο, ότι η συμπεριφορά που επέδειξε ο πρώην της είναι μια «ασυνείδητη» προσπάθεια για να την «ελέγξει» μετά τον χωρισμό τους.

Όμως οι δικηγόροι του Πιτ υποστήριξαν ότι η ένσταση της Τζολί για τις συμφωνίες εχεμύθειας ήταν στην πραγματικότητα απλώς μια «προσπάθεια κάλυψης» την οποία σκαρφίστηκε για να «εκλογικεύσει την προδοσία της προς τον Πιτ, αποφασίζοντας να πουλήσει το μερίδιό της πίσω από την πλάτη του».

Οι δικηγόροι του Πιτ κατέθεσαν έγγραφα τον Απρίλιο ζητώντας από την Τζολί να αποκαλύψει πόσες ακριβώς συμφωνίες ζήτησε από τους υπαλλήλους της να υπογράψουν.

Πριν λίγο καιρό, ο δικαστής αποφάνθηκε υπέρ της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού Αντζελίνας Τζολί και απέρριψε πέντε από τους επτά ισχυρισμούς, που ο Πιτ προέβαλε εναντίον της στην αγωγή που κατέθεσε, κατά τη διάρκεια ακρόασης στο Λος Άντζελες.

Ο δικαστής απέρριψε τους περισσότερους ισχυρισμούς του κ. Πιτ «επειδή δεν έχουν νομική βάση», είπε ο δικηγόρος της Τζολί, Πολ Μέρφι, σε δήλωσή του.

Το ζευγάρι αγόρασε μαζί το Chateau Miraval το 2008, με τον Πιτ να αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο σε μια επιχείρηση αμπελώνων που παράγει βραβευμένο αφρώδες ροζέ κρασί ενώ υπάρχει και στούντιο ηχογράφησης. Κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει σημαντικά συγκροτήματα όπως τους AC/DC, τους The Cure και τον Travis Scott.

Ο Μπραντ Πιτ παραιτήθηκε από το αίτημά του να διεκδικήσει την επιμέλεια των παιδιών τους

Δημοσίευμα της DailyMail είχε αποκαλύψει τον Μάρτιο του 2024 ότι ο Μπραντ Πιτ φέρεται να παραιτείται των δικαιωμάτων του για συνεπιμέλεια των παιδιών τους.

Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το βρετανικό μέσο, ενώ αρχικά ο 60χρονος Μπραντ Πιτ επιδίωκε να εξασφαλίσει την εξ ημισείας επιμέλεια των έξι παιδιών τους, πλέον σκοπεύει να αποσυρθεί.

Αυτό σημαίνει ότι η 48χρονη Αντζελίνα Τζολί θα διατηρήσει την κύρια επιμέλεια των παιδιών και εκείνος θα έχει το δικαίωμα των επισκέψεων. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.

Ο λόγος για τον οποίο πάρθηκε αυτή η απόφαση είναι ότι τα τρία από τα παιδιά του, που είναι πλέον ενήλικα, ο 22χρονος Μάντοξ, ο 20χρονος Παξ και η 19χρονη Ζαχάρα, δεν έχουν καλές σχέσεις με τον πατέρα τους και ως ενήλικες πια, δεν καλύπτονται από καμία συμφωνία επιμέλειας.

Η 17χρονη Shiloh ενηλικιώνεται σε λίγες μέρες στις 27 Μαΐου, και τα 15χρονα Νοξ και Βίβιεν, είναι ακόμα κάτω των 18 ετών.

Οι κακές σχέσεις του Μπραντ Πιτ με τα παιδιά του είδαν το φως της δημοσιότητας, μερικούς μήνες πριν. Αρχικά διέρρευσε η περιβόητη σήμερα ανάρτηση του Παξ, για τη «Γιορτή του Πατέρα» που είχε κάνει το 2020.

Ο υιοθετημένος Παξ φέρεται να έχει κόψει οριστικά τις σχέσεις του με τον πατέρα του μετά τον περιβόητο καβγά τους στο ιδιωτικό αεροπλάνο που αποτέλεσε την αφορμή για να μπει τέλος στον γάμο του διάσημου ζευγαριού. Στον ιδιωτικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκάλεσε τον Πιτ «παγκόσμιας κλάσης μ@@@κα» και «ποταπό» που έκανε τα τέσσερα μικρότερα παιδιά του «να τρέμουν από φόβο».

Έγραφε χαρακτηριστικά:

«Ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα σε αυτόν τον παγκόσμιας κλάσης κόπ… Χρόνο με τον χρόνο, ξανά και ξανά, αποδεικνύεις στον εαυτό σου ότι είσαι ένα απαίσιο και ποταπό πρόσωπο. Δεν έχεις καμία εκτίμηση ή ενσυναίσθηση απέναντι στα 4 μικρότερα παιδιά σου που τρέμουν από φόβο όταν βρίσκονται μπροστά σου. Ποτέ δεν θα καταλάβεις τη ζημιά που έχεις κάνει στην οικογένειά μου, γιατί είσαι ανίκανος να το κάνεις. Έχεις κάνει τη ζωή των πιο κοντινών μου ανθρώπων μια συνεχή κόλαση. Μπορείς να λες στον εαυτό σου και στον κόσμο ό,τι θες, αλλά η αλήθεια θα έρθει στο φως κάποια μέρα. Οπότε, χρόνια πολλά για την Ημέρα του Πατέρα, απαίσιε άνθρωπε…». 

Επιπλέον, 18χρονη κόρη των Τζολί και Πιτ, Ζαχάρα χρησιμοποιεί πλέον το όνομα «Ζαχάρα Τζολί» αντί για «Ζαχάρα Τζολί Πιτ» που είναι το νόμιμο όνομά της.

Πριν μερικές μέρες, πρώην σωματοφύλακας του ζευγαριού, για πάνω από 20 χρόνια, κατέθεσε εις βάρος της Αντζελίνα Τζολί, εν μέσω της δικαστικής της διαμάχης με τον Μπραντ Πιτ, για το κτήμα Miraval, αλλά και την κηδεμονία των παιδιών τους λέγοντας ότι έκανε σαμποτάζ στη σχέση των παιδιών με τον Πιτ και τους έλεγε να τον αποφεύγουν.

To άρθρο Νέα τροπή στη μάχη για το Miraval: Δικαστής υποχρεώνει την Τζολί να αποκαλύψει συμφωνίες εχεμύθειας από το 2014 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Τουρκολάγνο» αποκάλεσε τον Μητσοτάκη ο Αντώναρος – Να τον διαγράψει ο ΣΥΡΙΖΑ, ζητά η ΝΔ
Επόμενο άρθροΚίνι: «50-50 ο τελικός, μίλησα με τον Καγεχόν για τη Φιορεντίνα»