Εικόνες ντοκουμέντο από το μοιραίο πρωινό της 16ης Μαΐου, όταν σημειώθηκε μια ακόμα γυναικοκτονία έρχονται στη δημοσιότητα.

Πρόκειται για πλάνα που έχουν καταγραφεί από κάμερες καταστημάτων στο Μενίδι που σημειώθηκε η φριχτή δολοφονία της 40χρονης γυναίκας από τον πρώην σύζυγό της.

Στις εικόνες αυτές, τις οποίες παρουσίασε το STAR, φαίνεται ότι ο 50χρονος περιμένει στο δρόμο την πρώην σύζυγό του, η οποία ξαφνιάζεται όταν τον αντικρίζει, φοβούμενη τι θα ακολουθήσει.

«Οι κινήσεις μου ήταν μηχανικές»

Όπως έγινε γνωστό, ο δράστης της γυναικοκτονίας έφυγε από το σημείο με ταξί, με προορισμό το ξενοδοχείο που διέμενε.

Στην απολογία του ο 50χρονος ισχυρίστηκε ότι οι κινήσεις του μετά το έγκλημα ήταν μηχανικές και πως δεν αντιλήφθηκε πως έφτασε μέχρι το ξενοδοχείο.

«Περνούσε ένα ταξί, σήκωσα το χέρι, το σταμάτησα, γύρισα στο ξενοδοχείο. Ήμουν εκτός εαυτού, δεν κατάλαβα πως έφτασα εκεί, γι’ αυτό δεν πήγα να παραδοθώ» ανέφερε στους αστυνομικούς.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι δεν επιχείρησε να εξαφανιστεί, χωρίς να μπορέσει να δικαιολογήσει τις κινήσεις του. «Δεν προσπάθησα να εξαφανιστώ, δεν θυμάμαι γιατί πέταξα το κινητό, δεν απομακρύνθηκα, σε διπλανή οικοδομή είχα πάει», συμπλήρωσε ο δράστης.

Ψύχραιμος στο ξενοδοχείο

Λίγα λεπτά μετά το φονικό, ο 50χρονος έφτασε στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, με τα πλάνα να μαρτυρούν ότι ήταν ιδιαίτερα ψύχραιμος, παρά το έγκλημα που είχε διαπράξει λίγο νωρίτερα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο 50χρονος περιμένει την υπάλληλο στη ρεσεψιόν, έχει την ψυχραιμία να περιμένει, προκειμένου να πάρει το κλειδί του δωματίου του, ενώ συζητά με την υπάλληλο της υποδοχής.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροSuper League 2: Ισόπαλοι και ισόβαθμοι Ηλιούπολη και Ιωνικός
Επόμενο άρθροΚουτσούμπας: Τώρα πιο δυνατό ΚΚΕ, για να πάρουν κυβέρνηση και ΕΕ το μήνυμα αντίστασης