Τρία λεπτά. Αυτός είναι ο χρόνος που απαιτήθηκε σε 2 επίδοξους ληστές να  καταφέρουν να αποσπάσουν ένα ΙΧ, που βρισκόταν σε κατάστημα εισαγωγών και εμπορίας αυτοκινήτων, στην οδό Λιοσίων.

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν οι δύο μασκοφόροι πλησίασαν στο σημείο, ενώ ένα ταξί φαίνεται να είναι μέρος του σχεδίου τους και να φυλάει «τσίλιες». Έχοντας βάλει στόχο ένα SUV, θέλησαν να κάνουν τα πάντα για να το βγάλουν στο δρόμο και να φύγουν με αυτό.

Ωστόσο, ένα άλλο προς πώληση αυτοκίνητο εμπόδιζε το έργο τους, αφού βρισκόταν μπροστά στο SUV που ήθελαν. Δεν ήταν πρόβλημα για εκείνους. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, σπάζοντας το παράθυρο και λύνοντας το χειρόφρενο, το έκαναν να «τσουλήσει» προς τα πίσω και έτσι αποδέσμευσαν το ΙΧ που έβαλαν στο μάτι.

Αμέσως μετά, σε 14 δευτερόλεπτα κατάφεραν να ανοίξουν το θηριώδες αυτοκίνητο. Σε αντίστοιχο χρόνο το έβαλαν μπροστά και έγιναν καπνός.

«Μας πήρανε έξι η ώρα το πρωί και λέγανε ότι ένα αμάξι έχει κλείσει τον δρόμο και μπαίνω στις κάμερες και βλέπω ότι λείπει το αυτοκίνητο. Σου παίρνει την περιουσία με το έτσι θέλω»., ανέφερε στο MEGA η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, που για δεύτερη φορά πέφτει θύμα κλοπής αυτοκινήτου της.

Τελικά, οι δράστες το παράτησαν και μία μέρα αργότερα το αυτοκίνητο της εμπόρου βρέθηκε από τις Αρχές σε άλλη περιοχή και επιστράφηκε στην ιδιοκτήτρια.

Δείτε τα αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε το LiveNews:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροVolley League: Ανανέωσε με Φράγκο ο Παναθηναϊκός
Επόμενο άρθροΕυρωεκλογές 2024: Τα στελέχη πρώτης γραμμής του ΣΥΡΙΖΑ που αναλαμβάνουν τις περιφέρειες