Με την ολοκλήρωση της συνέντευξη Τύπου του Final-4 της Euroleague στο Βερολίνο, ο πρόεδρος της, Ντέγιαν Μποντίρογκα, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, υπογραμμίζοντας ότι περιμένει μία δυνατή καταληκτική φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, αρχής γενομένης από τους αυριανούς ημιτελικούς (Παναθηναϊκό-Φενερμπαχτσέ, Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης).

Παράλληλα, ο «ισχυρός άνδρας» της Euroleague τόνισε ότι στα ημιτελικά θα πάρουν μέρος οι τέσσερις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά:

«Νομίζω πως μετά από μια σπουδαία σεζόν στην κανονική περίοδο και τα πλέι οφ, είμαστε εδώ στο Final-4, με τις τέσσερις καλύτερες ομάδες που κατάφεραν να φτάσουν ως το Βερολίνο.

Τις συγχαίρω όλες και τους εύχομαι το καλύτερο για τους ημιτελικούς και μετά την Κυριακή. Περιμένω πολύ δυνατό Final-4 μετά από όσα είδαμε στα πλέι οφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχω σπουδαίες αναμνήσεις από τρία Final-4 με δύο διαφορετικές ομάδες. Η ατμόσφαιρα είναι πάντα ξεχωριστή, εύχομαι τα καλύτερα στις ομάδες και στους οπαδούς να απολαύσουν τα παιχνίδια».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣεισμός 4 Ρίχτερ σημειώθηκε στον υποθαλάσσιο χώρο της Κάσου
Επόμενο άρθροΦιορεντίνα: Μe 9.500 φιλάθλους στη Αθήνα, 25.000 εισιτήρια έως τώρα στο «Artemio Franchi»