Το μυστικό που εδώ και τρία χρόνια ο «Σασμός» καθηλώνει εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές αναζήτησε ο Σταύρος Θεοδωράκης μέσα από τους «Πρωταγωνιστές» του, μιλώντας με όλους τους συντελεστές, όπως τον Δημήτρη Λάλο.

Ο γνωστός πρωταγωνιστής της σειράς, Δημήτρης Λάλος μίλησε στην εκπομπή του Alpha και «πρόδωσε» το κλειδί της επιτυχίας για τη σωστή προσέγγιση ενός ρόλου.

Αρχικά, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην αναγνωρισιμότητα που βιώνει αλλά ως «Μαθιός», παρά ως Δημήτρης.

«Σταματάω μια φορά στο φανάρι και είναι μια γυναίκα από την Αφρική και μου λέει σε άπταιστα ελληνικά: “Δεν είσαι στην Κρήτη; Εγώ παρακολουθώ τον Σασμό και είσαι ο αγαπημένος μου, εσύ και ο παπά Μιχάλης”. Ξέρεις, πολλοί όταν με βλέπουν στον δρόμο νομίζουν ότι είμαι ο Μαθιός», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Νομίζουν δηλαδή ότι είμαι αυτός αυτός είναι ο χαρακτήρας μου. Εγώ προσπαθώ να βάζω τη ζωή μου μέσα στους ρόλους αλλά ποτέ δεν αφήνω τον ρόλο να μπει μέσα στη ζωή μου γιατί ως ηθοποιός, αν το κάνεις αυτό πολλές φορές, αρχίζεις και χάνεις την μπάλα σιγά σιγά. Δεν ξέρεις ποιος είσαι», τόνισε και κατέληξε:

«Δεν ξέρεις ποιος είσαι αν κάθε φορά ενσωματώνεις τον ρόλο στη ζωή σου. Έχεις έναν συνεχή διχασμό και δεν ξέρεις ποιος είσαι. Αυτό που πρέπει να καταφέρεις, λοιπόν, είναι να ξέρεις ποιος είσαι έτσι ώστε να μπορείς να μεταμορφώνεσαι σε κάποιον άλλον. Νομίζω πως αυτό είναι το κλειδί».

To άρθρο Δημήτρης Λάλος: Πολλοί νομίζουν ότι είμαι ο «Μαθιός», ότι αυτός είναι ο χαρακτήρας μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟι ανησυχίες της Ελλάδας για το ψήφισμα του ΟΗΕ για την «Γενοκτονία της Σρεμπρένιτσα»
Επόμενο άρθροΛύθηκε η συνεργασία της Νίκης Βόλου με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο