Μπορεί ο τελικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ Παναθηνα’ι’κού και Αρη ν’ αρχίσει χωρίς οπαδούς των δυο ομάδων εντός του Πανθεσσαλικού, στις 8.30′ το βράδυ του Σαββάτου, αλλά, επειδή ο φόβος φυλάει τα……έρημα, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, σύμφωνα με εισήγηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, αποφάσισε να διακόψει προσωρινά την κυκλοφορία των οχημάτων, από τις 4 το απόγευμα του Σαββάτου 25 Μα’ί’ου, μέχρι την αποχώρηση των διαπιστευμένων από την αθλητική εγκατάσταση, ως εξής:

Α) στην οδό Σταδίου μεταξύ της οδού Δοξοπούλου και της Περιφερειακής οδού Βόλου (έξωθεν Πανθεσσαλικού Σταδίου Βόλου), εξαιρούμενων των οχημάτων έκτακτης ανάγκης (ΕΛ.ΑΣ.-Π.Σ.-Ε.Κ.Α.Β.), και των οχημάτων όσων κατέχουν διαπιστεύσεις, η είσοδος των οποίων θα πραγματοποιείται μόνον από την οδό Δοξοπούλου και

Β) στο τμήμα της Περιφερειακής Οδού Βόλου από τον Κόμβο Μελισσατίκων έως τον Κόμβο Φυτόκου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις οδούς, Δοξοπούλου, Φυτόκου, Ελευθερίου Βενιζέλου και τον Περιφερειακό του Βόλου.

Επίσης, σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, ισχύουν τα εξής:

Ι) απαγόρευση οποιασδήποτε μετακίνησης (οργανωμένης – μεμονωμένης) φιλάθλων των Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και Π.Α.Ε ΑΡΗΣ, στον Βόλο και

ΙΙ) απαγόρευση οποιασδήποτε μετακίνησης (οργανωμένης – μεμονωμένης) φιλάθλων των Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, τόσο αυτών που βρίσκονται εκτός του Βόλου, όσο κι αυτών που διαμένουν στον Βόλο, κατά τη διεξαγωγή του τελικού, το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, ”για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας”.

Στο πλαίσιο αυτό έχει καταρτιστεί κι εφαρμόζεται σχέδιο αστυνομικών μέτρων, με την ανάπτυξη ανάλογων δυνάμεων, για την πραγματοποίηση αυστηρών ελέγχων στην πόλη κατά το ανωτέρω διάστημα και με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΛασίθι: Νεκρός ηλικιωμένος που καταπλακώθηκε από τρακτέρ
Επόμενο άρθροΟι ανησυχίες της Ελλάδας για το ψήφισμα του ΟΗΕ για την «Γενοκτονία της Σρεμπρένιτσα»