Δεν θα γίνει φέτος το ετήσιο καλοκαιρινό πάρτι των φοιτητών Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Βόλο, που συγκέντρωνε το πανελλήνιο ενδιαφέρον, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του μέσα από τη σελίδα τους στο Instagram.

Συγκεκριμένα αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους:

“Μετά από 3 μήνες εντατικής προετοιμασίας, είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το φετινό πάρτι ΜΗΧ ΜΗΧ ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί. Παρά τις επίμονες προσπάθειές μας, η άδεια για τη διοργάνωση του πάρτι δεν εγκρίθηκε από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου. Ακόμη και όταν έγινε φανερό ότι η άδεια δεν θα παραχωρηθεί, εξετάσαμε διεξοδικά την πιθανότητα να διεξαχθεί το πάρτι σε εναλλακτική τοποθεσία εκτός του πανεπιστημίου. Δυστυχώς, και αυτή η επιλογή αποδείχθηκε ανέφικτη, παρά τις επίμονες προσπάθειές μας μέχρι την τελευταία στιγμή. Αναγνωρίζουμε την απογοήτευση που μπορεί να προκαλεί αυτή η απόφαση σε όλους τους φοιτητές και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για τη διοργάνωση ενός αντίστοιχου γεγονότος του χρόνου. Παραμένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας να διατηρήσουμε την παράδοση ζωντανή. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και την διαχρονική υποστήριξή σας”.

Βέβαια, αξίζει να θυμίσουμε ότι, προηγούμενες χρονιές που γινόταν το πάρτι, ακολουθούσε συνωστισμός………μεθυσμένων στο νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί έτρεχαν και δεν έφταναν να αντιμετωπίζουν περιστατικά, το ίδιο και τα ασθενοφόρα…….

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΠεριφέρεια Θεσσαλίας: Σε αργία έξι υπάλληλοι με απόφαση Κουρέτα λόγω χρηματισμού
Επόμενο άρθροΣπυράκη: Κλίμα και οικονομία της ΕΕ, οι προτεραιότητες του επόμενου ευρωκοινοβουλίου