Μια πρώην συνεργάτιδα και φίλη της αδερφή του Γιώργου Μαζωνάκη, Βάσω, μίλησε για την άτυχη συνεργασία που είχε μαζί της, αποκαλύπτοντας πως τότε η Βάσω Μαζωνάκη αποχώρησε αφήνοντας χρέη στην επιχείρηση.

Η πρώην συνεργάτιδα της αδερφής του Γιώργου Μαζωνάκη μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 λέγοντας πως με τη Βάσω Μαζωνάκη: «Συντελέσαμε σε μια κοινή επιχείρηση, αποφάσισε να φύγει “κρεμώντας” εμένα και την επιχείρηση αυτή. Απαίτησε να πάρει τα λεφτά τα οποία δεν μπορούσαν να επιστραφούν γιατί ήταν σε λειτουργεία η επιχείρηση».

Συνέχισε, λέγοντας, πως: «Άφησε χρέη στην επιχείρηση φεύγοντας και όταν τέθηκε θέμα από εμένα για την εκκαθάριση, το τι δόθηκαν, το τι έξοδα υπάρχουν και το τι θα πρέπει να δώσει, τελικά αποχώρησε γιατί δεν σύμφερε να δώσει τα λεφτά αυτά που υποτίθεται υπήρχαν σαν έξοδα».

«Πήγε να τα διεκδικήσει λέγοντας πως αυτά τα χρήματα μου τα δάνεισε, όχι ότι στήσαμε μια επιχείρηση. Εγώ απέδειξα ότι στήσαμε μια επιχείρηση. Χαθήκανε χρόνια φιλίας», είπε λέγοντας πως επί χρόνια διατηρούσαν χρόνια στενής φιλίας. 

 

Τέλος αποκάλυψε πως εδώ και χρόνια τα δύο αδέρφια δεν τα πάνε καλά: «Το ξέρουμε χρόνια ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι έχουν προβλήματα».

To άρθρο «Η Βάσω Μαζωνάκη έφυγε από την επιχείρηση αφήνοντας χρέη, χάθηκαν χρόνια φιλίας» λέει πρώην συνεργάτιδά της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚουτσούμπας: Ο Μητσοτάκης παριστάνει τον ανήξερο για την ακρίβεια
Επόμενο άρθροΑνέλαβε τον Πανσερραϊκό ο Γρηγορίου